Indica publicitat
Dilluns, 6 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 30 de abril del 2013 | 18:18
Notícia · Societat civil

Conferència de Miquel Sellarès en la XII Edició dels Premis Joan Coromines

La CAL celebrarà la dotzena edició dels Premis Joan Coromines el proper 4 de maig a les 20,30 h al Teatre de Sant Medir de Barcelona (C/ Constitució, 17).

Barcelona · La XII edició dels Premis Joan Coromines, que reconeixen persones i entitats que defensen i promocionen la llengua i cultura catalanes, comptarà amb la participació de Miquel Sellarès, qui farà una conferència sobre la Transició Nacional de Catalunya, la reacció de l'Estat al procés, el joc brut i sobre la necessitat de no fer cap pas enrere.

El premis d'enguany guardonen les següents personalitats i entitats: l'actriu Montserrat Carulla, el portal web Racó Català, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), la cantant Núria Feliu i el Centre Social de Sants.

L'entrega dels XII Premis Joan Coromines també servirà com a trampolí de presentació del manifest del Correllengua 2013 i clourà amb el Sopar de la llengua catalana.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat