Indica publicitat
Dijous, 9 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 27 de maig del 2011 | 18:04
Notícia · Societat civil

El primer tinent d'alcalde, William Carnes, alerta dels perills d'un PP "crescut"

El primer tinent d'alcalde en funcions a la capital catalana, Jordi William Carnes, ha alertat que seria "un error estratègic si ara, amb la nostra actitud, llancem CiU als braços d'un PP crescut, però que encara no entén el país i les nostres ciutats".

Jordi William Carnes

Barcelona · Jordi William Carnes representa, dins del grup municipal socialista, el seny i la responsabilitat d'un sector del socialisme català que no està disposat a passar al testimonialisme i que vol barrar el pas al PP a Catalunya, encara que sigui pactant amb CiU. La bona feina dels socialistes catalans a molts ajuntaments és un patrimoni que CiU faria bé en no obviar.

Persones com Jordi Williams podrien ser la garantia de col·laboració amb els socialistes per evitar que un PP contrari a la immersió lingüística i a l'Estatut, i que promociona els instints viscerals contra la immigració, s'implantin en el món muncipal català. Esperem que arreu de Catalunya molts socialistes adoptini l'actitud de Jordi Williams, que a través de l'article contuntent Per què? ha explicat que un possible ajuntament a Barcelona regit per CiU i pel PP "no seria un bon escenari per al model de país i de ciutat" que hem construït i "ens acabaria abocant a la marginalitat".

"Podem ser alternativa i, alhora, afavorir l'estabilitat. Aquest és el missatge que ens han donat els ciutadans. La ciutat no pot esperar estratègies partidistes. [...] No és el moment d'atrinxerar-se sinó de saber enllaçar i construir ponts. Crec que en aquest doble paper que proposo hi trobarem la complicitat dels ciutadans i el camí del futur" ha conclòs William Carnes.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat