Indica publicitat
Divendres, 3 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 28 de abril del 2011 | 16:30
Notícia · Societat civil

El vídeo de lipdub per la llengua

La Plataforma per la Llengua ha estrenat aquesta setmana el vídeo oficial del lipdub per la llengua que es va enregistrar els dies 15 i 16 d'abril. Pensat com una eina per demostrar el poder d'integració de la llengua catalana, el lipdub ha comptat amb l'assistència de més de 1.500 persones.

Barcelona · La gran festa a favor de la llengua pròpia i del seu poder d'integració entre els nouvinguts ja es pot veure a través de l'usuari YouTube oficial de la Plataforma per la Llengua, l'entitat organitzadora. De manera conjunta amb d'altres 23 entitats més de persones immigrades, la Plataforma va filmar la setmana passada un lipdub amb la participació de diverses personalitats de la societat i la cultura catalanes com Joel Joan, Quim Masferrer, Jordi Martínez, Lina Forero, Estel Solé, Xavier Graset, Macedònia, Núria Feliu, Carles Prats o Pere Tàpies, entre molts altres.

La iniciativa respon a la campanya "El català, llengua comuna" que cada any organitza la Plataforma per la Llengua per promoure l'ús del català entre el col·lectu d'immigrants que viuen al Principat. El nou enfocament de la campanya d'aquest any és degut, però, al gran èxit assolit amb el lipdub per la independència que es va celebrar a Vic el passat 24 d'octubre de 2010 i en el qual hi van participar més de 5.700 persones, un xifra que va suposar la categoria de rècord mundial.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat