Indica publicitat
Dilluns, 8 de març del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 24 de abril del 2012 | 18:32
Notícia · Societat civil

Escollits els càrrecs del Secretariat de l'Assemblea Nacional Catalana

El moviment continua creixent i supera els 5.000 adherits de ple dret.

Carme Forcadell

Barcelona · Els membres del Secretariat Nacional de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) han escollit els càrrecs del moviment aquest diumenge 22 d'abril. La Carme Forcadell ha estat elegida com a presidenta de l'ANC, mentre que Carles Castellanos en serà el vicepresident, i el Llorenç Sotorres ha estat escollit tresorer.

El Jordi Martínez és el nou secretari de l'ANC, en una sessió en què també s'han votat els vocals del moviment, que són: el Josep Albertí, l'Anna Bernabéu, l'Estel Brugulat, l'Àngels Folch, la Núria Jàvega, la Roser Loire, el Jaume Marfany, el Pere Pugès, el Jaume Soler, l'Odette Viñas, el Josep Colomer, l'Andreu Porta, el Brugués Comas, l'Ignasi Termes i el Ferran Civit.

En la sessió, el Secretariat també ha decidit mostrar el seu suport a moviments sorgits de la societat catalana en contra de l'ofec econòmic a què se sotmet als catalans. D'altra banda, l'ANC continua creixent  i estenent-se pel territori i, a més de la constitució de noves assemblees territorials i sectorials, ha superat els 5.000 membres de ple dret.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat