Indica publicitat
Dimarts, 2 de juny del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 24 de juliol del 2013 | 14:02
Notícia · Societat civil

L'ANC confirma que la Via Catalana seguirà el seu recorregut al País Valencià i a la Catalunya Nord

Després de diverses especulacions, l'Assemblea Territorial nord-catalana de l'ANC i la Plataforma pel País Valencià han corroborat que organitzaran els ramals de la cadena humana per la independència d'aquest Onze de Setembre.

Barcelona · El traçat de la Via Catalana d'aquest Onze de Setembre continuarà al País Valencià i a la Catalunya Nord. Així ho han anunciat aquesta setmana l'assemblea territorial de l'ANC a la Catalunya Nord i la Plataforma pel País Valencià en dues rodes de premsa simultànies.

Ignasi Termes, de l'ANC, ha explicat que el tram de la Catalunya Nord sortirà del Pertús i anirà en direcció al Voló, i Marcel Guiu, de l'ANC de les terres de l'Ebre, un representant d'ACPV i Toni Infante han explicat que el ramal valencià de la Via Catalana començarà al límit dels termes de Vinaròs i Alcanar i continuarà en direcció sud. 

Pel ramal del País Valencià, la Via Catalana ja compta amb més de 300 inscits en la iniciativa, que disposa de la col·laboració en l'organització de l'entitat Acció Cultural del País Valencià.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat