Indica publicitat
Dimecres, 8 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 25 de març del 2013 | 19:02
Notícia · Societat civil

L'ANC exigeix la constitució del Pacte Nacional pel Dret a Decidir

L'Assemblea ha dit que el Pacte Nacional pel Dret a Decidir s'ha d'accelerar perquè és un element "estratègic" en el procés cap a la independència.

Barcelona · L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha exigit que s'impulsi de manera urgent la creació del Pacte Nacional pel Dret a Decidir. Per aquest motiu, l'ANC aquest dimarts 26 de març una carta al MH President de la Generalitat, a la MH Presidenta del Parlament; a la Mesa del Parlament i als grups parlamentaris que donen suport al procés sobiranista (CiU, ERC, ICV, CUP), amb l'objectiu d'accelerar la creació d'aquest Pacte.

A l'escrit presentat pel Comitè Executiu de l'ANC, l'Assemblea hi ha dit que el pacte és "un element estratègic en el procés cap a la independència del nostre país" i ha remarcat que "en la recta final" del procés sobiranista es fa "més imprescindible que mai" la coordinació estratègica de les accions del Govern, el Parlament i la societat civil". Per aquest motiu l'Assemblea també ha sol·licitat la seva integració al Pacte.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat