Indica publicitat
Dilluns, 1 de juny del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 11 de abril del 2012 | 19:03
Notícia · Societat civil

L'ANC publica els resultats definitius de les eleccions al Secretariat Nacional

La llista amb els noms definitius ja ha sortit a la llum, després que l'Assemblea hagués publicat un esborrany provisional del resultat de la convocatòria.

Barcelona ·

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ja ha votat i escollit els 75 membres que conformaran el Secretariat Nacional del moviment.

En una jornada electoral marcada per la normalitat, els membres de l'ANC van votar el passat dissabte 31 de març a una de les setanta seus electorals que hi havia distribuïdes pel territori per tal d'escollir el nou Secretariat Nacional i el Territorial, en cas que no s'hagués ratificat el que ja hi havia.

Els resultats de la comtessa, ja definitius, es poden consultar al web de l'ANC. L'objectiu de l'ANC és, ara, seguir creixent i arrelar-se arreu del territori per poder aconseguir una sòlida majoria social favorable a l'Estat Propi que desemboqui en la independència l'any 2014.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat