Indica publicitat
Dilluns, 13 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 7 de desembre del 2011 | 18:50
Notícia · Societat civil

L'Assemblea Nacional Catalana avança cap a la seva constitució el 10 de març

L'organització durà a terme un acte aquest dilluns per explicar la feina feta i els objectius de futur. L'alcalde de Vic i promotor de l'Associació de Municipis per la Independència, Josep Maria Vila d'Abadal, intervindrà a l'acte per mostrar les complicitats entre les dues entitats.

Aquest dilluns 12 de desembre, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) té previst realitzar un acte per donar a conèixer la feina feta fins el moment i els objectius que té previst assolir de cara el 10 de març del 2012, dia en què es durà a terme l'assemblea constituent de l'organització.

D'altra banda, Roser Loire, del Secretariat Nacional de l'ANC, avançarà alguns elements del full de ruta provisional de l'ANC, com una Marxa per la Independència que, des del 23 de juny de l'any vinent fins l'onze de setembre del 2012, recorrerà el país organitzada en deu columnes. En aquesta marxa, a més, s'intentarà que els municipis que encara no ho hagin fet s'adhereixin a l'Associació de Municipis per la Independència.

De fet, el promotor d'aquesta iniciativa, l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, intervindrà a l'acte per demanar un esforç comú tant a nivell social com polític per empènyer cap a l'Estat Propi.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat