Indica publicitat
Dimarts, 1 de desembre del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 17 de juliol del 2013 | 15:12
Notícia · Societat civil

Més d'una vintena d'entitats i partits de l'Hospitalet signen el pacte democràtic pel dret a decidir

Segons ha informat l'Ara, més de vint entitats i partits de l'Hospitalet de Llobregat han signat el "Pacte democràtic de l'Hospitalet pel dret a decidir: Som una nació, nosaltres decidim".

FOTO: Diari ARA.

Barcelona · El cinturó roig de Barcelona comença a deixar de banda el lamentable espectacle que el PSC fa al país amb ínfules de partit democràtic. De manera autoorganitzada i per iniciativa pròpia aquesta setmana més d'una vintena d'entitats i partits de l'Hospitalet de Llobregat s'han reunit per signar el "Pacte democràtic de l'Hospitalet pel dret a decidir: Som una nació, nosaltres decidim".

Segons ha informat l'Ara, l'acord compromet els signants a treballar coordinadament per empènyer l'exercici de l'autodeterminació i acull entitats i organitzacions que són l'espina dorsal de la societat catalana: sindicats CCOO i UGT, la Federació d'Associacions de Veïns, l'ANC, Òmnium, l'Associació de famílies pakistaneses de l'Hospitalet, CiU, ERC, CUP, ICV, EuiA i Rcat, entre d'altres.

L'acord expressa el seu suport a la declaració de sobirania del Parlament i ofereix l'Hospitalet com a "pont i lloc de trobada i diàleg entre les diferents sensibilitats i expressions de la diversitat democràtica" entorn al dret a decidir.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat