Indica publicitat
Dilluns, 3 d'agost del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 6 de juliol del 2011 | 17:25
Notícia · Societat civil

Moritz envia un camió a Brussel·les amb una cervesa etiquetada en català per a cada parlamentari europeu

Sota el lema "Beure una cervesa catalana és beure una cervesa europea", l'empresa vol "recolzar la llibertat de fer servir l'ús del català com a llengua pròpia en l'etiquetatge dels seus productes".

Amb motiu de l'aprovació al Parlament Europeu del nou reglament sobre els productes alimentaris, l'empresa Cerveses Moritz ha enviat una ampolla de cervesa etiquetada en català per a cada parlamentari europeu per reivindicar "el dret d'etiquetar en la llegua pròpia de Catalunya". "No pretenem liderar cap causa però trobem lògic que un producte que es distribueix a Catalunya estigui etiquetat en català", ha explicat Albert Castellón, director general de la companyia, que ha afegit que "etiquetem en català perquè és l'idioma propi del país en el qual té origen, la seu social i gairebé el cent per cent del mercat".

Sota el lema "Beure una cervesa catalana, és beure una cervesa europea", l'empresa, que va rebre el Premi a la Normalització Lingüística en el món empresarial atorgat per Pimec l'any 2007 i el Premi Pompeu Fabra el 2010, vol recolzar la llibertat de fer servir l'ús del català com a llengua pròpia en l'etiquetatge dels seus productes.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat