Indica publicitat
Dissabte, 6 de juny del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 9 de maig del 2013 | 18:03
Notícia · Societat civil

No s'altera el full de ruta

L'Assemblea (ANC) ha comunicat aquesta setmana que cap tribunal ni cap llei pot aturar la voluntat democràtica dels catalans i les catalanes d'assolir la independència, amb motiu de la decisió de TC de suspendre la Declaració de Sobirania aprovada al Parlament.

Barcelona · L'Assemblea Nacional Catalana (ANC), ja amb les bases assentades per a guiar la societat civil catalana en el camí cap a la consulta, ha comunicat que la decisió de l'alt tribunal espanyol de suspendre la Declaració de Sobirania era "previsible i irrellevant".

En la mateixa línia que Òmnium Cultural, l'Assemblea ha indicat que aquest fet "no altera ni modifica ni un mil·límetre" el full de ruta de l'ANC i que cap tribunal ni cap llei no poden "entorpir el procés polític iniciat a Catalunya".

Segons l'ANC, la suspensió del TC és un pas més en la "criminalització" del procés d'independència de Catalunya per part de l'estat espanyol i ha indicat que és una mostra més de l'impediment de dialogar amb el govern espanyol.

Finalment, l'entitat ha dit que Govern, institucions i societat civil han de determinar conjuntament el camí cap a l'Estat propi i els ha instat a posar en marxa el Pacte Nacional pel Dret a Decidir per tal d'encarar el procés definitivament.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat