Indica publicitat
Diumenge, 7 de juny del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 5 de desembre del 2013 | 17:03
Notícia · Societat civil

Òmnium demana "el millor regal": un país normal

Una de les entitats socials de més influència de la societat civil catalana a dia d'avui, Òmnium Cultural, ha endegat aquesta setmana la campanya El millor regal, un país normal coincidint amb les festes de Nadal i l'inici del 2014. La iniciativa comença el proper divendres 6 de desembre.

Barcelona · És normal que un país voti com pot viure millor, és normal que un país decideixi la seva educació, és normal no haver nascut aquí i demanar la independència, és normal que la gent pugui dir el que pensa. Amb aquestes sentències Òmnium Cultural ha tornat a prendre la iniciativa. 

L'entitat ha iniciat aquesta setmana la campanya El millor regal, un país normal per a conscienciar la societat de l'any que deixem enrere i del que Catalunya enceta durant aquestes vacances, el 2014, un any en el qual la població catalana té l'oportunitat de decidir viure en un país normal i independent.

A través d'aquesta iniciativa Òmnium ha editat paper i etiquetes adhesives de regal amb el lema El millor regal, un país normal i els voluntaris de la campanya oferiran embolicar els regals de Nadal amb el paper i les etiquetes de la campanya a les zones comercials d'una seixantena de poblacions del país, al carrer i de franc.

El millor regal, un país normal s'emmarca dins de la iniciativa Un país normal que Òmnium Cultural va engegar el passat octubre

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat