Indica publicitat
Dimarts, 2 de juny del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 25 de juny del 2013 | 19:26
Notícia · Societat civil

Òmnium diu que Foment del Treball està estancat en el passat


L'entitat social més influent del país ha lamentat que la patronal d'empresaris catalans representi encara avui dia les empreses "menys dinàmiques" del país i les que "estan enganxades" al mercat espanyol.

Barcelona · Toc d'atenció d'Òmnium Cultural a Foment del Treball aquesta setmana. A una entrevista a Catalunya Ràdio, la presidenta de l'entitat, Muriel Casals, ha alertat el poc estat de salut empresarial que demostra la patronal d'empresaris catalans. 

Casals ha dit que la reticència de Foment del Treball a assistir en la constitució del Pacte Nacional pel Dret de Decidir no és rellevant ni té importància ja que aquest representa un sector empresarial poc dinàmic.

La presidenta també ha afegit que la desconfiança de Foment davant del procés sobiranista a Catalunya es deu a què Foment s'ha quedat estancat en un model econòmic del passat i que depèn exclusivament del mercat espanyol.


"La realitat és tossuda i els empresaris saben i constaten que el mercat és el món. L'espanyol és important, però és una part petita del mercat mundial" ha sentenciat Casals.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat