Indica publicitat
Diumenge, 5 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 10 de novembre del 2011 | 18:53
Notícia · Societat civil

"Pels nostres drets. Prou retallades": Palma surt al carrer aquest 12-N

Més de 36 entitats de les Illes han convocat, per aquest dissabte 12 de novembre, una manifestació contra les retallades davant els atacs de les institucions públiques.

Tribuna Mallorca · Aquest dissabte 12 de novembre, el Consell de la Societat Civil de Mallorca, un aplec de més de 36 entitats formada per associacions, sindicats i col·lectius ciutadans, han convocat una manifestació sota el lema "Pels nostres drets. Prou de retallades".

Els portaveus del Consell de la Societat Civil han explicat que diverses entitats s'han unit per fer front comú a les retallades, davant els atacs de les institucions públiques de les Illes Balears als drets socials de la ciutadania i davant els intents d'ofegament del teixit associatiu que treballa per a garantir-los.

El Consell ha fet una crida a tota la ciutadania de Mallorca perquè defensi i potenciï el seu teixit associatiu, que és el garant de la cohesió social de l'illa. Segons l'entitat, amb una societat civil forta i articulada, Mallorca, i per extensió les Illes Balears, podran fer front amb garanties als reptes que es presenten. El Consell apunta que si s'afebleix la potència del nostre teixit associatiu, els drets socials que tant ha costat aconseguir entraran en recessió, amb tots els perills que aquest afebliment comporta.

Les entitats consideren la manifestació del 12 de novembre només un punt de partida, que tendrà continuïtat amb altres activitats i amb la creació de comissions de treball en diferents àmbits. En aquest sentit, des del passat 13 d'octubre, les associacions membres han fet feina per crear el Consell, amb la finalitat d'apostar per una societat que atengui escrupolosament i prioritzi els drets civils; i que no descuidi la formació, l'educació i la cultura, els pilars sobre els quals es fonamenten la llibertat, la justícia i el respecte als drets humans. Els portaveus han fet una crida a totes aquelles entitats que encara no formen part de l'organisme perquè s'hi adhereixin. Acte seguit, han fet públic el manifest que es llegirà a la manifestació del 12 de novembre, així com el nom de les entitats que en aquests moments hi donen suport.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat