Indica publicitat
Diumenge, 5 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 27 de setembre del 2013 | 18:12
Notícia · Societat civil

'Pel dret a decidir del País Valencià': manifest fundacional el proper 1 d'octubre

La plataforma 'Pel dret a decidir del País Valencià' presentarà el pròxim 1 d'octubre el seu manifest fundacional al Teatre Micalet de València amb l'objectiu de recuperar de la "capacitat d'autorganització política dels valencians".

Font: ACN. · La plataforma 'Pel dret a decidir del País Valencià' es presentarà de manera pública el proper 1 d'octubre al Teatre Micalet de València. El portaveu d'aquest col·lectiu, Antoni Infante, ha explicat a l'ACN que la plataforma presentarà un manifest fundacional on s'hi subratllarà la recuperació de la capacitat d'autorganització política dels valencians.

La plataforma ha indicat que la l'espurna de la seva consolidació ha estat "l'anorreament" històric que viu el País Valencià com a societat i cultura tot i centrar-se en la societat actual. "Les persones no podem decidir què volem fer, el manifest de 'Pel dret a decidir del País Valencià' és un cant a l'empoderament, a recuperar la nostra capacitat d'autorganització política" ha dit Infante.

Infante també ha indicat que una de les fites de l'organització és "bastir eines i ponts entre gent de diversa sensibilitat" al territori i n'ha destacat la pluralitat ideològica de 'Pel dret a decidir del País Valencià' malgrat que tots comparteixen el denominador comú: "Voler que l'eix de decisió de les polítiques econòmiques, polítiques, socials i lingüístiques sigui el País Valencià".

Un miler de persones ja s'han adherit al manifest que es presentarà el proper 1 d'octubre. L'acte de presentació comptarà amb Colla de dolçaines i tabalets, Estrella Roja de Benimaclet, Vladi et son petit orchestre, Enric Cassassús, Miquel Gil i Feliu Ventura.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat