Indica publicitat
Diumenge, 31 de maig del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 4 de març del 2011 | 18:22
Notícia · Societat civil

Tot a punt per la VIII Nit d'Escola Valenciana

Ja són a punt tots els preparatius per la gran nit de la llengua valenciana a Alcoi.

Nit d'Escola Valenciana

Barcelona · Aquest 4 de març el teatre Calderón acollirà la celebració de la VIII Nit d'Escola Valenciana centrada especialment en la figura d'un dels escriptors en valencià de referència: Enric Valor. Per això, Escola Valenciana ha decidit homenatjar l'escriptor i difondre la seva obra a través d'un dels actes de més importància sobre la llengua pròpia al País Valencià: la Nit d'Escola Valenciana.

L'entitat en favor de la promoció i ús del valencià a l'ensenyament celebra aquesta VIII trobada  a Alcoi en un acte on es presentarà la imatge i lema de les Trobades d'Escoles en Valencià i es lliuraran els guardons de l'entitat. La Nit d'Escola Valenciana serà conduïda per la periodista alcoiana Reis Juan i comptarà amb la lectura d'una de les Rondalles Valencianes i amb les actuacions musicals dels grups Arthur Caravan i Rapsodes.

Els premiats de la Nit d'Escola Valenciana 2011 són les programacions infantils de TV3 (Canal Super 3) i TVV (BabaClub), que rebran el guardó a l'Ús Social del Valencià, Empar Granell, que serà premiada amb el Guardó a la Trajectòria Individual, i Francesc de Paula Burguera i el betlem alcoià de Tirisiti, que s'enduran els guardons extraordinaris.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat