Indica publicitat
Diumenge, 7 de juny del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 17 de maig del 2011 | 15:51
Opinió · Política
Antoni Vives
Regidor de CiU a l'Ajuntament de Barcelona

Ciutat Meridiana

Ciutat Meridiana també és Barcelona. Calen polítiques actives per fer que Ciutat Meridiana sigui considerada un barri més de Barcelona, per no deixar-la congelada en el paper de ventafocs d'una Barcelona que la ignora.

La reacció d'algunes persones amb tribuna pública a l'anunci de l'interès del FAB LAB del MIT d'instal·lar-se a Ciutat Meridiana m'ha indignat. Ho han fet persones que diuen ser molt progressistes, però que a l'hora de la veritat tan sols aspiren a deixar-ho tot com està. I és clar: quan una universitat nord-americana es vol instal·lar a Barcelona, mai no pensen en Ciutat Meridiana.

Per què? Per què no és trendy? Per què no els agrada anar-hi? Per què està bé deixar-los com estan? Per què els barcelonins i barcelonines de Ciutat Meridiana han d'estar amagats? Encara no comprenc ni arguments ni motius. Fins i tot s'ha arribat a dir que el que Ciutat Meridiana necessita són ajuts i subvencions, i no universitats ni centres de formació de primer nivell. I aleshores s'entén tot: quan no es creu en la formació, no es creu en l'emancipació de la societat.

Una societat emancipada, una Ciutat Meridiana els fa por. Aquest és el motiu de tanta sorpresa, de tanta por.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Més opinions de Antoni Vives
Antoni Vives
Regidor de CiU a l'Ajuntament de Barcelona
Opinió · Política
Qüestió de principis
Indica publicitat