Indica publicitat
Divendres, 29 de maig del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 4 de abril del 2011 | 16:06
Opinió · Política
Carme Forcadell
Catedràtica d'ensenyament secundari

Gràcies president Pujol

Gràcies president Pujol per haver votat en la consulta sobre la independència de Catalunya i haver-ho fet públic a través dels mitjans de comunicació. Gràcies president Pujol per haver-nos donat una alegria en una setmana farcida de males notícies.

Una setmana en la qual el Govern d'Espanya ens ha extorsionat sense contemplacions amb el beneplàcit dels socialistes catalans. Una setmana durant la qual s'han tancat plantes d'hospitals i quiròfans mentre en altres llocs d'Espanya i potser amb una part dels nostres impostos les podran mantenir obertes.

Gràcies president Pujol perquè amb el vostre exemple heu ajudat a què també voti el President de Catalunya, Artur Mas, a qui no li fan por les amenaces del Partit Socialista que va dir que no li donaria suport al Parlament si votava en aquesta consulta.

Gràcies president Pujol perquè el vostre vot servirà perquè moltes persones de bona fe i que, com vostè, durant molt de temps han confiat que encara hi podia haver una possibilitat d'entesa i de comprensió per part d'Espanya, obrin els ulls i s'adonin que no hi ha res a fer.
Rectificar és de savis i vos ho heu fet
Gràcies president Pujol per haver admès que durant el seu llarg mandat de 23 anys potser hi havia alguna cosa que no hauria hagut de fer, que potser alguna decisió no havia estat del tot correcta. Segurament hauria hagut de mostrar-se més exigent,  ser menys generós  i no deixar-se convèncer  tantes vegades.

Gràcies president Pujol perquè, com diu la dita, rectificar és de savis i vos ho heu fet i heu demostrat la vostra saviesa i el vostre amor pel país reconeixent que estem en un atzucac i que només són possibles la desaparició com a poble  o  la consecució d'un estat lliure, just i solidari dins de la Unió Europea, tal com diu la pregunta de la consulta del proper dia 10.

Gràcies president Pujol per haver-nos fet feliços en una setmana en la qual  ens hem assabentat que el Banc d'Espanya, després de rescatar la Caixa de Castilla-La Mancha i  Cajasur, amb els nostres diners també rescatarà la Caja de Ahorros del Mediterráneo. Hem sabut que pagarem 2.800 milions d'euros a la caixa que va subvencionar els projectes faraònics del Govern valencià. Projectes ruïnosos econòmicament, però rendibles políticament, com ara Terra Mítica, la cursa de Fórmula 1 o la Ciutat de la Llum, mentre la Consellera d'Educació s'està plantejant suspendre 5000 places d'interins per fer front a la crisi.

Gràcies President Pujol per apropar-nos una mica més a la independència.  

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Més opinions de Carme Forcadell
Carme Forcadell
Catedràtica d'ensenyament secundari
Opinió ·
Sense renúncies
Opinió ·
El futur comença el 25
Opinió ·
Se'ls veu el llautó
Opinió · Societat civil
Treball en equip
Opinió ·
Sense estat no tenim res
Opinió · Societat civil
Comença la Marxa cap a la independència
Opinió · Política
Mai no serà l'hora de Catalunya
Indica publicitat