Tuesday, 17 de May del 2011 | 20:07
 ·
Crònica · Política catalana
El PP es treu la màscara
Sempre s'ha dit que Espanya no tenia un partit d'extrema dreta parlamentari com tenien altres països europeus més propers, des de França amb el Front Nacional de Le Pen, o el MSI Italià, avui governant un cop dissolt en el magma que envolta la figura de Berlusconi. L'extrema dreta espanyola ha estat tradicionalment nostàlgica del franquisme, premoderna, i amb poques possibilitats de prosperar.
 ·
Crònica · Economia
Truqui'n el dia 23, si no els fa res
A l'executiu de Zapatero no li preocupa res més que no siguin els resultats de les eleccions del 22 de maig en la majoria de comunitats autònomes, ja que de la seva supervivència o no en dependrà la caiguda més o menys accelerada de l'encara líder del PSOE.
 ·
Notícia · Política
El PP atia l'anticatalanisme al final de la campanya
El cara a cara entre Francesc Antich i José Ramón Bauzá, unànimement criticat per la resta de partits que en varen ser exclosos, només va tenir un moment de tensió: quan el candidat del PP va anunciar que eliminaria el requisit lingüístic per accedir a l'administració i instauraria la lliure elecció de llengua.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Ã’mnium: TIC, 2.0 i Twitter
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
TIC, 2.0 i Twitter. Aquesta és la nova tríada, la nova combinació, els nous elements que l'entitat catalanista de referència al Principat de Catalunya, Òmnium Cultural, està emprant per tal de fer la seva tasca de defensa i de projecció del país, de la seva cultura i de la seva llengua.
 ·
Notícia · Política
El govern aconsegueix convocar 1.245 places de professors
El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha afirmat que la Generalitat "ha guanyat un pols" a l'Estat en aconseguir que l'executiu espanyol retiri el recurs contra la convocatòria de places de professor.
 ·
Notícia
Miquel Sellarès parla amb més llibertat que mai a Vilaweb
Un cop jubilat, i sense vinculacions ni responsabilitats laborals o polítiques, Miquel Sellarès ha ofert una entrevista a Vilaweb en què repassa, sense embuts, l'actualitat catalana.
Opinió · Política
Ciutat Meridiana
Antoni Vives
Regidor de CiU a l'Ajuntament de Barcelona
Ciutat Meridiana també és Barcelona. Calen polítiques actives per fer que Ciutat Meridiana sigui considerada un barri més de Barcelona, per no deixar-la congelada en el paper de ventafocs d'una Barcelona que la ignora.
Opinió · Seguretat
Al mestre Jaume Curbet
Meritxell Pineda
Enginyera tècnica
Ens ha deixat en Jaume Curbet, gran persona tant en el pla personal com professional. Altres glosaran la seva figura i el gran paper que ha tingut en la seguretat en general i particular a Catalunya. Però deixeu-me que avui m'acomiadi del mestre.
 ·
Notícia · Política
Carretero: viatge d'anada i tornada
El president de Reagrupament Independentista irromprà en campanya aquest dimecres per donar suport a la coalició Unitat per Barcelona, encapçalada per Jordi Portabella i amb Joan Laporta de número dos.
 ·
Recull de premsa · Política
M. Llansana: "Les vegueries tenen lògica en l'era de les retallades perquè redueixen burocràcia i càrrecs"
"Aturant la llei de vegueries CiU té la vida més fàcil perquè s'estalvia enfrontar-se amb el govern espanyol, però frena una conquesta històrica del catalanisme incomplint el seu propi programa electoral" ha sentenciat Marina Llansana.
 ·
Recull de premsa · Política
E. Paluzie: "L'Estat traspassa la responsabilitat de l'incompliment del dèficit a les comunitats autònomes"
"Amb el fons de competitivitat, l'Estat [...] fa una jugada molt cínica: [...] A l'àmbit internacional, traspassa la responsabilitat de l'incompliment [...] de reducció del dèficit públic a les comunitats autònomes".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí