Divendres, 6 de març del 2015 | 19:50
Opinió
Som poderosos
Fèlix Martí
President Honorari de Linguapax Internacional
El fet que les eleccions al Parlament de Catalunya, convertides en plebiscitàries per la persistent negativa de l'estat espanyol a permetre un referèndum d'autodeterminació, s'hagin fixat pel mes de setembre ha relaxat la tensió del sobiranisme. Els unionistes intenten imposar una interpretació de la distensió com si fos una crisi del procés cap a la independència.
 ·
Crònica · Política
L'opció d'ERC: anar amb ex socialistes a les municipals
Els espais polítics, dia rere dia, es multipliquen però alhora les diferents forces polítiques concreten quina és la seva esteratègia i quina la seva opció. L'equip Junqueras-Rovira ha optat per consolidar l'espai republicà i reforçar-se en les properes municipals amb els diferents sectors que han anat consecutivament allunyant-se del PSC per a crear un pol d'esquerres moderat i sobiranista.
 ·
La fotografia
Unitat pel dret a decidir al PNDD davant les reticències d'ICV-EUiA i CCOO al 27S
El PNDD ha constatat la unitat en la voluntat de decidir el futur polític de Catalunya. El conjunt d'actors polítics i socials han presentat un document a favor de la jornada del 27S que corrobora la unió de forces, tot i les darreres reticències mostrades per ICV-EUiA i CCOO.
 ·
Recull de premsa
Miró: "El cas Vidal demostra que la justícia no depèn només de les sentències"
"Una suspensió de tres anys per a un jutge per una acció que no té res a veure amb les seves responsabilitats com a funcionari de l'Estat és una mesura completament extrema".
Documents
Manifest de la 6a reunió del PNDD
 ·
Recull de premsa
Culla: "O hi ha jutges intocables (els que tenen darrere el PP) o Vidal és víctima d'una depuració ideològica"
"No puc afirmar que Prego contribuís materialment al redactat, però sens dubte el va beneir i el va avalar. I a ningú se li va acudir acusar-lo de deslleialtat a l'ordenament vigent".
 ·
Entrevista · Pla de lleida
"La independència aïllada dels anhels de canvi democràtic i social de la gent no funcionarà"
Quim Arrufat
Llicenciat en Ciències Polítiques i diputat per la CUP al Parlament
Entrevista exclusiva de Tribuna.cat a Quim Arrufat.
A Quim Arrufat li agrada anar a les arrels. Quan tenia divuit anys, va decidir conèixer de prop la realitat de la ribera sud de la Mediterrània i va viure un any a Tunísia, estudiant l'àrab. Després, va viure a Istambul, on va palpar de prop les contradiccions internes de la societat turca.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí