Dijous, 21 de maig del 2015 | 17:48
Crònica · Col·lectiu Columna Macià-Companys
La irrellevància dels futurs polítics personals
Artur Mas ha pretès un cop d'efecte a l'últim tram de la campanya electoral, un episodi que recorda el ja famós cartell del Messies de les eleccions de novembre de 2012. Aleshores reclamava una majoria extraordinària rere seu i menystenia la resta de forces polítiques en una legislatura que havia de ser la del dret a decidir. Al final, a empentes i rodolons, vam acabar votant tot i que aquella votació, vista ara en perspectiva, ho va ser tot menys vinculant.
 ·
Crònica · Informe SIC
Les clavegueres i els seus Quatre genets de l'Apocalipsi
L'Estat, les seves clavegueres i més en concret la militància del PP estan crispats i histèrics: sols cal veure les fotografies de la violència amb que van ser reprimits els militants de la PAH per un escrache. I és que a l'Estat, les clavegueres i els seus estrategues res no els hi està sortint com havien planificat. Fa anys van ajudar a mantenir i promoure C's i aquests, ara, es volen cruspir el PP: han creat la bèstia i aquesta se'ls pot menjar.
 ·
Crònica · Afers religiosos
El nacionalcatòlic Fernández Díaz menysté el compromís cristià
El desacreditat nacionalcatòlic Jorge Fernández Díaz menysté el compromís cristià. Aquesta és la seva reacció contra l'acció eclesial, social i cívica de persones com, per exemple, sor Lucia Caram.
 ·
Recull de premsa
Partal: "Després del 9-N tots els gests de desconnexió són justificats"
"La situació dels mossos és delicada. Però no crec que la imatge dels Mossos puga ser esgrimida com a argument, per damunt del valor polític de la resistència a una ordre injusta".
 ·
Recull de premsa
Tresserras: "Diumenge tindrem molts indicis sobre la voluntat d'emancipar-nos que hem pogut acumular com a poble"
"Ens prendrem el pols. Mesurarem la confiança en les pròpies forces. Diumenge tindrem molts indicis sobre la voluntat d'emancipar-nos que hem pogut acumular com a poble."
 ·
Crònica · Política catalana
Catalunya-Espanya, 'performances' i futurs antagònics
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Una pantalla d'alta definició sempre donarà una imatge millor que un televisor de baixa ressolució. Un conductor mediocre d'un cotxe de 2000cc de cilindrada té moltes més probabilitats de guanyar una carrera que el millor pilot amb un vehicle de 1000cc. Són dos exemples d'allò que els enginyers anomenen performances: les característiques de les màquines determinen els seus possibles rendiments.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí