Dimarts, 26 de maig del 2015 | 20:02
Opinió · Política
La gran aliança contra Artur Mas i Convergència, que es pot carregar el procés
Èric Bertran
Sots­di­rec­tor de la Fun­dació Nous Cata­lans
L'estratègia més gran pen­sada a les claveg­ueres de l'Estat en con­tra de la inde­pendèn­cia de Catalunya no ens ve per la dreta, sinó per l'esquerra.
Opinió · Política
La batalla de Barcelona
Marc Costa
Advocat i politòleg
Siguem francs. La batalla de Barcelona, la lluita pel què havia de representar l'epicentre del procés sobiranista, s'ha perdut. Però de res serveix lamentar-se, tot i que sí que és imprescindible analitzar a fons els motius d'aquesta derrota electoral per reforçar la propera gran batalla decisiva del 27S. I hem perdut principalment per dos motius: il·lusió i confiança.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Vot electrònic: per a quan?
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions @CarlesToronjo
Diumenge passat hi van haver eleccions al nostre país. Els resultats són coneguts per tothom. I les lectures, diverses, en funció de la perspectiva o conveniència de l'encarregat de fer-ne l'anàlisi.
 ·
Notícia · Illes Balears
65.000 vots per Més per Mallorca
Més per Mallorca i Més per Menorca han assolit uns resultats històrics aquesta setmana en les eleccions municipals del 24M: 65.000 vots. Uns resultats que se sumen a la nova tendència de les Illes: els partits progressistes i d'esquerres sumen per primera vegada en la història de la democràcia més de 200.000 vots.
 ·
Notícia
Tot a punt per la Bressolada 2015
Les escoles laiques de la Catalunya Nord celebraran aquest 30 de maig la Bressolada 2015, que enguany comptarà amb una cercavila i una actuació castellera.
 ·
Recull de premsa
Torrent: "Ara fa falta molta intel·ligència per administrar bé tot això perquè no tots els vots són nacionalistes"
"Els resultats són excepcionals, magnífics, inesperats. Una sorpresa per a tothom, Compromís inclòs. La victòria a la ciutat de València, la tercera de l'estat, és gairebé més important que la de la Generalitat."
 ·
Crònica · Política catalana
24M: amunt el sobiranisme
Per començar, cal donar dades comparatives sobre el 24M i les anteriors eleccions municipals, entre el bloc independentista i l'unionista a Catalunya. El primer bloc (CIU+ERC+CUP), el 2011 van aconseguir el 30% dels vots i 5.343 regidors.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí