Dimarts, 2 de juny del 2015 | 19:25
Opinió · Política
Com llegir els resultats del 24-M en clau (optimista) de 27-S
Saül Gordillo
Periodista
Rebo un correu de Jordi Sànchez i Muriel Casals, els presidents de l'Assemblea i l'Òmnium, en què es feliciten pels resultats electorals del 24-M i anuncien que el sobiranisme en surt clarament enfortit.
Crònica · Col·lectiu Columna Macià-Companys
Ximples
La polèmica electoral de les estelades és digna d'una colla de necis obsessionats per un nacionalisme identitari de baixa estopa. Mira que cal ser ruc o mesquí per utilitzar la prohibició de l'estelada per fotre-la pel mig del cap a l'únic alcalde indy que guanya per majoria a les eleccions municipals al Baix Llobregat.
 ·
Notícia
"Ada Colau i Barcelona en Comú són una estratègia millor, més clara i realista cap a la independència"
"Donem entre tots contingut al procés, i a mesura que ho fem veurem com les persones que tenen la prioritat i mirada fixada en la qüestió social, quan vegin quin tipus de societat comencem a dissenyar junts i juntes, s'engrescaran".
 ·
Recull de premsa
Soler: "CDC i Unió han d'ajudar Mas a fundar una nova oferta de centre sobiranista i lliure del llast del passat"
"Des del novembre ens hem instal·lat en la paràlisi, i la població no ha vist res més que les atzagaiades sense resposta del ministre Wert. Tenint en compte això, el vot independentista encara se n'ha sortit prou bé".
 ·
Recull de premsa
Junqueras: "És d'esperar que forces com Barcelona en Comú estiguin al costat del Procés, de la gent"
"És raonable esperar que els partidaris del dret a decidir participin quan aquest s'exerceixi el 27-S, clarifiquin la seva proposta i col·laborin a fer realitat el seu resultat, fent costat al procés constituent que s'obrirà si el sí obté majoria".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Madrid
La teoria dels dos cistells
Contra alguns comentaris pessimistes, el resultat de les eleccions autonòmiques i municipals als Països Catalans i a Espanya no és dolent per a l'independentisme. Tot i perdre Barcelona, els defensors del procés demostren la seva fortalesa i Madrid constata la falta de projecte engrescador per contrarestar-lo.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí