Thursday, 26 de May del 2011 | 19:22
 ·
Crònica · Afers religiosos
El Bisbat de Vic posa les seves escoles en mans d'Intereconomia
El Bisbat de Vic ha decidit, sense cap debat previ ni consulta als organismes consultius de la diòcesi, atorgar la direcció pedagògica de les dues escoles diocesanes a la Fundació Educativa Trama, una institució educativa pràcticament desconeguda en el camp educatiu.
 ·
Crònica · Política catalana
Operació Chacón, el PSC queda en mal lloc
Carme Chacón ha fet el pas i ha anunciat que no es presentarà a les eleccions primàries del PSOE per ser presidenta del govern espanyol. La ministra ho fa després de no poques pressions de la vella guàrdia, els barons i l'aparell del partit per a que deixés pas a Alfredo Pérez Rubalcaba, que en un moment baix del PSOE consideren que és qui té més opcions de plantar cara al PP de Mariano Rajoy.
 ·
Notícia · Política
El suprem insisteix en la destrucció de la immersió lingüística
Dues noves sentències tornen a donar la raó a dues famílies que van denunciar, a través de Convivència Cívica, que els seus fills no podien ser escolaritzats únicament en castellà.
 ·
Notícia · Societat civil
"En cap cas el TS es pot pronunciar sobre normes de rang legal i estatutari"
L'entitat en favor de la promoció i ús del català ha denunciat l'extralimitació de funcions que està exercint el Suprem a Catalunya, i ha afirmat que la independència judicial a l'Estat "està per sota de països com Nigèria".
 ·
Crònica · Euskal Herria
El tsunami Bildu fa tremolar Espanya
Victòria del PP, enfonsament del PSOE i èxit de l'independentisme basc, és el resum a l'Estat de les eleccions locals. L'entrada de Bildu als ajuntaments i a les diputacions forals d'Euskadi i Navarra ha disparat totes les alarmes. La premsa espanyola ha quedat estabornida per la poderosa irrupció de la coalició sobiranista.
 ·
Notícia · Política
Ridao es postula amb l'aval de l'experiència i el desgast del tripartit
El secretari general d'ERC ha afirmat que no descarta pugnar per la presidència de la formació si s'aposta per esdevenir el partit de l'esquerra nacional ocupant espai al PSC. El republicà ha criticat també l'estratègia de Portabella a les municipals.
 ·
Notícia · Societat civil
L'ACPV demana el retorn d'emissions de TV3 al Senat
Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha viatjat aquesta setmana fins al Senat per tal d'explicar a la cambra la pitjor pàgina en la història de la comunicació de l'estat espanyol.
 ·
Notícia · Política
Nou Cicle reivindica la renovació de la directiva del PSC a cinc mesos del congrés
Amb la vista posada al proper congrés que el partit dels socialistes celebrarà el proper mes d'octubre, el sempre crític grup Nou Cicle ha tornat a reivindicar una "innovació radical" a l'interior del PSC.
 ·
Notícia · Política
Mas defensa la necessitat del pacte fiscal en una entrevista a la BBC
El president de la Generalitat torna a insistir en l'argument que convocar un referèndum d'autodeterminació provocaria una "divisió del país". "L'aspiració és tenir més diners", ha reblat durant l'entrevista.
 ·
Notícia · Euskal Herria
Elorza no continuarà sent alcalde de Donostia
El PNB adverteix que no donarà suport a l'alcalde del PSE, que ha sortit derrotat en els darrers comicis per la irrupció de Bildu, i el propi Elorza anuncia poc després la seva renuncia a continuar ocupant el càrrec.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí