Dijous, 18 de juny del 2015 | 19:24
Opinió
Gràcies Rull, Castellà i Rovira, sou el futur
Miquel Sellarès
Periodista
En Joan B. Culla deia a la introducció de les meves memòries que jo, en 50 anys de militància nacional, mai no havia actuat amb disciplina partidària, sinó que sempre ho havia fet creient en les persones. I crec que en Culla ho analitzava bé: jo sempre he cregut més en les persones i en la seva trajectòria, tant en aquells qui admiro com en aquells qui detesto qualificant-los de xitxarel·los.
 ·
Crònica · Col·lectiu Columna Macià-Companys
Quan Maragall era un borratxo i Pujol un guia espiritual
Convergència segueix entotsolada en la voluntat de concentrar tot el vot sobiranista sota la batuta de Mas. I això, de retruc, els porta a assenyalar Oriol Junqueras com l'adversari a batre. Només hi ha un Líder i qualsevol altre o és un destorb o enterboleix la foto. El guió segueix la pauta del 2012, quan CiU reclamava una majoria extraordinària amb un Mas en plan Messies.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Duran vol apropiar-se de les sigles però perd l'ètica de l'UDC de Carrasco
Josep Antoni Duran Lleida vol apropiar-se de les sigles UDC però deixa una Unió Democràtica de Catalunya partida per la meitat i ideològicament desnaturalitzada. 
 ·
La fotografia
'Ara és l'hora' entra en campanya per guanyar el 27S
La campanya de l'Asemblea (ANC) i Ã’mnium Cultural ha endegat aquesta setmana amb l'objectiu de guanyar les eleccions del 27 de setembre.
 ·
La fotografia
El palau de la cultura
L'antiga residència dels Bofarull, avui propietat de la Diputació, es consolida com a referent artístic de Reus, amb activitats obertes a la ciutadania que atrauen més de 23.000 visitants l'any.
 ·
Recull de premsa
Alzamora: "Deixin de fer malabarismes de despatx i permetin que la ciutadania s'expressi"
"És molt senzill: deixin de fer malabarismes de despatx i permetin que la ciutadania s'expressi. Pot semblar molt gros, però és tan senzill i tan necessari i tan noble com això".
 ·
Crònica · Política
Unió trenca amb Convergència però, fins on?
Unió (UDC) ha avançat aquesta setmana que abandona el govern de la Generalitat de Catalunya, deixant sense consellers tres Conselleries de la Generalitat i amb el propòsit de presentar-se per separat en les eleccions del proper 27-S. La decisió s'ha pres després de la consulta del 14-J, en la qual UDC ha quedat dividida per la meitat per la qüestió de la independència de Catalunya.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí