Dimarts, 7 de juliol del 2015 | 07:54
Opinió
Sobre el populisme de Podem i la supeditació d'IC
Ignasi Faura
Advocat
És bo que els polítics s'expressin i diguin obertament el que pensen per tal que els ciutadans puguem decidir a qui donem suport i a qui no.
 ·
La fotografia · Política catalana
Suport a la dignitat nacional de la veritable UDC
El proper diumenge  el sector sobiranista d'UDC encapçalat per la presidenta del Parlament, Núria de Gispert; l'expresident del Parlament, Joan Rigol i pel seu portaveu Antoni Castellà faran la presentació oficial de la plataforma política i possible futur partit : "Hereus d'UDC 1931".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Francesc-Marc Àlvaro: "En les democràcies venç qui pot mobilitzar més el camp propi i generar així l'efecte cavall guanyador"
"L'optimisme ha tornat i això ha generat tanta energia entre les bases del moviment sobiranista que les dades del baròmetre del Centre d'Estudis d'Opinió del juny (que no recull la ruptura de CiU) no han desmoralitzat la tropa"
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Jordi Muñoz: "El suport de la CUP a la llista civil fa que hi hagi menys indecisos sobiranistes"
"L'enquesta de Gaps per a Òmnium que va publicar ahir l'ARA -que atribuïa el 49% de vots i 75 diputats a una candidatura independentista sense polítics- buscava posar una mica de llum al debat sobre llistes sobiranistes, intentant esbrinar quin efecte electoral tindrien les opcions que estan sobre la taula".
Opinió · Política catalana
Unitat i pedagogia política
Jordi Porta
President de la Fundació Enciclopèdia Catalana
Les enquestes estan demostrant que l'espectacle que van donant els partits que estan a favor de la independència de Catalunya és estratègicament lamentable
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Cal complir els acords del 14 de gener
El nostre col.lectiu està perplexe per la manca de seriositat de les propostes sorgides de l'entorn del president Artur Mas i per  la reacció d'una part de  la societat civil.
Tot va començar per no  haver sabut aprofitar la revolució democràtica i nacional que va suposar el 9-N amb una convocatòria immediata d' eleccions  nacionals catalanes en clau plebiscitàries.



Opinió · Política catalana
De què ha servit?
Andreu Pujol
Historiador
El passat estiu ja començaven a sonar tambors de guerra dins l'independentisme. Fou aleshores quan va aparèixer algun article, que poca gent es va creure, que assenyalava les tensions entre CiU i ERC motivades per un desengany de la formació republicana respecte les veritables intencions de CiU i Artur Mas pel que fa a la qüestió independentista.

 ·
Notícia · Tecnologia i país
Si parlem de les TIC, quines són les necessitats tecnològiques que necessita un Estat?
Aquesta qüestió és la que intenta resoldre el programa número 13 de Som Tecnològics que sota el títol "Estructures d'Estat" fa un repàs de tot allò que caldria abordar en relació a les TIC en el marc d'una Catalulunya independent.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí