Thursday, 2 de June del 2011 | 19:26
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Reformular l'esquerra nacional
La victòria inqüestionable de CiU a les eleccions nacionals i municipals ha deixat clar que l'espai de centredreta català està consolidat i que és impossible, avui per avui, que passi el mateix  que a la resta de la nació, amb la victòria del PP per majoria absoluta.
 · Sembla que el PNB no veu amb bons ulls sumar-se al front anti-Bildu promulgat per PP i PSOE
Sembla que el PNB no veu amb bons ulls sumar-se al front anti-Bildu promulgat per PP i PSOE
Crònica · Euskal Herria
Ménage à trois anti-Bildu
La coalició abertzale, segona força política a Euskadi i la primera en nombre de regidors, s'ha pogut presentar a les eleccions perquè així ho va decidir el Tribunal Constitucional. Sense cap mena de dubte, doncs, Bildu és una formació legal i democràtica.
 ·
Crònica · Política
Les (falses) bones intencions de Rajoy-Rubalcaba i el dilema de CiU
L'assalt a la Moncloa comença amb el PP i el PSOE centrats en Catalunya: hi busquen els vots però, sobretot, el suport de CiU de cara el 2012. Rajoy ja ha elogiat els pressupostos de la Generalitat, mentre que Rubalcaba es va reunir amb Mas i Duran i, afirma, sap com resoldre les relacions Catalunya-Espanya.
 ·
Notícia · País Valencià
Camps elimina també el Servei d'Ensenyaments en Valencià
La seva funció ha consistit, des dels anys 80, en la promoció i ús de la llengua valenciana a l'ensenyament públic, però el reforç del PP en la reelecció ha provocat les mesures anticatalanistes i contràries a la cultura i llengua pròpies més restrictives de la història del País Valencià.
 ·
Notícia · País Valencià
La plataforma valenciana en defensa de l'educació pública convoca una manifestació
L'oposició política, els sindicats, les entitats d'ensenyament, la Plataforma per la Llengua, Escola Valenciana i ara, també, la plataforma valenciana en defensa de l'educació pública. Camps compta amb tot un ventall d'opositors a l'atac contundent contra la llengua pròpia a les aules.
Opinió · Política
Responsabilitat, rigor i realisme
Jordi Turull
Diputat de CiU al Parlament de Catalunya
Els pressupostos per a 2011, que ahir va presentar el conseller Mas-Colell al Parlament, són la primera pedra per iniciar la sortida de la crisi i esdevenen un exercici de responsabilitat, rigor i realisme.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Església i mitjans de comunicació: el bisbe Piris, un model
Aquesta setmana s'ha celebrat la XLV Jornada Mundial de les Comunicacions Socials, una data en què, des de Roma i des totes les diòcesis, se subratlla la importància de la presència de l'Església als mitjans de comunicació i es fan un conjunt de bons propòsits.
 ·
Recull de premsa · Seguretat
Miquel Sellarès: "La policia comença cansar-se de pagar els problemes causats pels polítics'"
El President del CEEC tracta, en el seu article quinzenal al diari AVUI, la vida, i sobretot l'obra escrita, d'en Jaume Curbet, tot relacionant-la amb les polèmiques que viu el nostre país al voltant de les actuacions policials.
 ·
Recull de premsa · Política
"La prioritat no ha de ser buscar el nom d'un nou president, sinó el debat de les idees"
"De persones preparades [...] n'hi ha a Esquerra, no em preocupa si es dirà Ridao, Junqueras, Simó o serà qualsevol altre militant" ha insistit Joan Tardà.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí