Dimecres, 14 d'octubre del 2015 | 13:29
Opinió · Política catalana
15 d'octubre: dignitat nacional
Miquel Sellarès
President de Tribuna Catalana
L'Espanya oficial ha despertat i els seus mitjans de comunicació, que havien negat sistemàticament que el 27-S fos un plebiscit, ara en són els màxims defensors i, ignorant els resultats i transformant-los, han volgut creure's que havien perdut els sobiranistes per quedar-se tranquils.
 ·
La fotografia
La Plaça Sant Jaume es converteix en un clam en defensa de les institucions catalanes
Milers de persones s'han aplegat a la plaça Sant Jaume per seguir l'acte organitzat per L'Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, l'Associació Catalana de Municipis i l'Associació de Municipis per la Independència, en defensa de la democràcia i en suport a les institucions catalanes  i als responsables polítics de la consulta del 9N.
 ·
Notícia · Política
Setanta-cinquè aniversari de l'assassinat del president Companys
Demà, 15 d'octubre del 2015, farà setanta-cinc anys de l'assassinat del president Lluís Companys afusellat pel franquisme. Un fet únic a Europa ja que és la primera i única vegada que el president d'un país és afusellat per una dictadura.

 ·
Crònica · Informe SIC
Informe SIC: Fracàs i crispació de l'extrema dreta el 12-O
Entre els sectors periodístics i els serveis d'informació, tant de l'Estat com de diferents països del nostre entorn, hi havia un gran interès en conèixer quina seria la reacció de l'espanyolisme militant i ultra en l'anomenada Diada Nacional del 12 d'Octubre.



 ·
Recull de premsa
Carod-Rovira:"Les quatre illes hauran de decidir si val la pena continuar enviant el 15% del seu PIB a Espanya perquè els maltracti en tots els àmbits"
En un article al Punt Avui el polític i escriptor Josep-Lluís Carod-Rovira amb  motiu de la publicació del llibre "I si passa, què ens passa?" reflexiona sobre com afectaria una hipotètica independència de Catalunya  a les Illes Balears. 
 ·
Recull de premsa
Culla: "Ja veurem si es pot"
En aquest article, Joan B. Culla creu que "L'eclipsi de la marca pròpia i l'arraconament dels líders orgànics [d'ICV] ha estat, més que un sacrifici, una autoimmolació".
Opinió · Política
Impossible? Ha!
Jaume Marfany
Filòleg
Impossible: Que no es pot fer. Que no pot ser. Que no pot esdevenir-se. Cosa que no pot ser feta. Durant anys, durant dècades, l'independentisme ha hagut de fer front a aquesta paraula: impossible.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí