Dilluns, 19 d'octubre del 2015 | 13:14
 ·
Crònica · Euskal Herria
Euskadi i Catalunya: situació actual
Des de la Transició democràtica, Euskadi i Catalunya havien mantingut bones relacions i complicitats, malgrat que cadascú feia la guerra pel seu compte. Primer, contra les restes de l'enemic comú del franquisme, després contra la LOAPA, i més tard, contra els intents de recentralització i uniformització de l'Estat, així com la defensa del model educatiu propi, tant d'Euskadi com de Catalunya.
Opinió · Política catalana
20-D: Dignitat democràtica i justícia social
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Totes les forces no-independentistes es preparen per erigir-se davant de l'opinió pública internacional com els representants del poble català. Mentrestant una part massa important dels independentistes es desentenen d'aquesta batalla. La CUP ha anunciat que no s'hi presentarà. L'anomenada Via Claver fa mesos que promou l'abstenció a les eleccions espanyoles a Internet.
 ·
La fotografia · Política
Divuit-mil persones es manifesten a Sant Sebastià per demanar l'excarceració d'Arnaldo Otegi i Rafa Díez
Milers de persones s'han manifestat pels carrers de Sant Sebastià per reclamar la llibertat d'Otegi i Díez que porten sis anys a la presó acusats d'haver intentat  reorganitzar la formació Batasuna.
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Recull de premsa
Gifreu:"Si tens a disposició una armada televisiva com l'espanyola permanentment instal·lada a Catalunya, per què necessites informes del CNI o de la UDEF o fins i tot partits majoritaris?"
En un article al Punt Avui el professor de la UPF Josep Gifreu fa una reflexió al voltant de quin canal de televisió s'intonitzen els bars de Catalunya i en fa una reflexió al respecte del que això representa.
 ·
Recull de premsa
Soler:"L'eina tradicional de l'independentisme -l'agitació ciutadana a escala massiva- ja no és suficient"
En un article a l'Ara, titulat "Sense límits", el periodista i historiador Toni Soler  ho té molt clar "Perquè el sobiranisme passi del 48% dels vots explícits del 27-S a una majoria més confortable ha de fer tres coses: legitimar-se, bastir ponts amb els sectors indecisos
 ·
La fotografia · Política catalana
El nacionalisme espanyol i el seu Estat consoliden el president Mas
El president Artur Mas, amb la seva declaració com a imputat al TSJC i assumint tota la responsabilitat pel 9-N, ha consolidat la seva figura i la institució que representa per a la història.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí