Tuesday, 7 de June del 2011 | 19:26
 ·
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
Cuní i Rahola, a 8TV dels Godó
Els estrategs a l'ombra de CiU-Godó estan preparant  una estratègia en la que sempre havia fracassat el pujolisme: crear un grup de comunicació potent al servei de la federació, als seus 'lobbys' i negocis.
 · Albiol esdevindrà molt probablement alcalde de la tercera ciutat de Catalunya
Albiol esdevindrà molt probablement alcalde de la tercera ciutat de Catalunya
Crònica · Política catalana
La línia vermella de Badalona
L'obligació de qualsevol força política democràtica és evitar que el totalitarisme arreli en una societat. És una de les línies vermelles de la democràcia. Contra els grups xenòfobs, racistes o d'extrema dreta no s'ha d'aplicar el deixar fer, sinó tot el pes de la llei. I políticament, és una obligació moral frenar el seu accés al poder si hi ha instruments democràtics que ho permeten.
Opinió · Política
Reaccionem! Preparem una oportunitat històrica
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Aquesta setmana s'han presentat els pressupostos de la Generalitat per al 2011. La seva exposició de motius sintetitza el gravíssim risc de col·lapse de les finances catalanes.
 ·
Crònica · Economia
Si tu pagues, potser ells et voten
El 2008, el PSOE va obtenir a Catalunya, amb Carme Chacón de cap de llista, 25 diputats al Congrés espanyol. Aleshores, l'executiu de Zapatero encara es prohibia a ell mateix pronunciar la paraula crisi, quan tot Europa ja estava aplicant plans de xoc per aturar els efectes de la greu crisi financera que acabaria derivant en una crisi econòmica global.
 ·
Notícia · Internacional
"Catalunya i Escòcia s'han d'aliar per treballar a favor de la independència"
L'exdelegat del govern català a la Gran Bretanya, Xavier Solano, ha fet una crida a treballar de manera conjunta entre Catalunya i Escòcia per fer avançar els processos d'independència.
 ·
Notícia · Economia
Albrecht afirma que "el tancament de Spanair seria la mort de Barcelona com a aeroport de connexió"
El president de Star Alliance demana "paciència" a la Generalitat per un "projecte molt noble i viable", i assegura que els resultats "són cada vegada millors".
 · Benet Jané ha negat el caràcter xenòfob dels integrants de PxC
Benet Jané ha negat el caràcter xenòfob dels integrants de PxC
Notícia · Política
CiU juga amb foc amb el pactes postelectorals
Duran certifica els interessos polítics de CiU per deixar Badalona a mans del PP. El candidat de CiU al Vendrell, que vol accedir a l'alcaldia amb els vots de Plataforma, afirma: "algú de la PxC es podria catalogar de xenòfob però no crec que tots ho siguin".
 ·
Notícia · Comunicació
La xarxa bull en contra del tancament de Radiotelevisió de Mallorca
El passat mes de març un grup de Dissidents protestava davant els estudis de l'emissora Ona Mallorca contra l'anunci del Partit Popular (PP) de tancar la Radiotelevisió de Mallorca. "La informació no és un negoci. No al tancament", "Pròximament TV/Ràdio [M]orta" van ser alguns dels seus lemes de disconformitat.
 ·
Recull de premsa · Política
Ferran Sáez: "El nacionalisme espanyol programàtic ha arribat i no se'n vol anar"
L'escriptor i professor de la URL, Ferran Sáez i Mateu, ha sentenciat que el nacionalisme espanyol "radical i involucionista" ha ascendit des de les darreres eleccions. "La formació Unión, Progreso y Democracia (UPD) [...] ha augmentat espectacularment".
 ·
Recull de premsa · Economia
S. Cardús: "El dia que s'acabi l'espoli, qui quedarà no seran tots aquells que n'hauran estat còmplices"
Cardús s'ha referit a les jornades anuals del Cercle d'Economia a Sitges: "Mentre Mas qualificava el dèficit d'insostenible, el director del Banc d'Espanya es feia el sord a les seves paraules".

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí