Dilluns, 9 de novembre del 2015 | 13:29
Opinió · Política catalana
El dia de la veritat
Miquel Strubell
Sociolingüista
Aquests dies no afluixen les mentides que circulen, amb la plena complicitat de molts mitjans, per preparar l'opinió pública davant de qualsevol estirabot de l'Estat per intentar aturar el procés català cap a la independència. Han fet córrer suposades pressions del Banc Central Europeu davant una eventual "expulsió" de Catalunya de la zona euro,
 ·
La fotografia
9 de Novembre al Parlament: Comença la República Catalana
La resolució aprovada avui per majoria absoluta al Parlament de Catalunya és la fita històrica més important del sobiranisme català dels últims tres-cents anys. És una declaració de principis que ha dóna per acabat el procés d'autonomia per iniciar el de sobirania nacional.

 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Notícia · Llengua
El món cultural clama per un Espai audiovisual compartit en català
Més de dos centenars de col·lectius i personalitats del món associatiu, polític, dels mitjans i de la cultura de tot el domini lingüístic demanen el bastiment d'un Espai de Comunicació en Català i la reciprocitat de tots els canals de ràdio i televisió.
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Anar a Madrid
Des de fa uns dies, al nostre col·lectiu hi ha un debat i una discussió de fons: cal anar a Madrid el proper 20-D? Què cal fer-hi? I sembla que aquest debat s'ha estès a tot el país i a bona part del que anomenem la bona gent sobiranista que pensa que si hem de marxar, què hi anem a fer a Madrid?

 ·
Recull de premsa
Castellà:"El procés d'independència no té marxa enrere, tant si tenim govern com si no"
Coincidint amb el congrés fundacional de Demòcrates de Catalunya el Punt Avui entrevista al seu líder Antoni Castellà que va liderar el sector independentista d'UDC fins que en va marxar. La nova formació ja compta amb mil vuit-cents militants i en el  text fundacional  que han aprovat sostenen que
 ·
Recull de premsa
Llisterri: "Si parla català"
En un article al diari Ara el director de Catalunyareligió.cat, Jordi Llisterri, es fa ressò del fet que "en els darrers cent anys el Papa ha nomenat deu bisbes per a Barcelona" i que "d'aquests deu, només tres eren nascuts a Catalunya"
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí