Dilluns, 16 de novembre del 2015 | 13:01
 ·
Crònica · Seguretat
El CEEC davant dels atemptats de París
Els atemptats produïts a París estaven preanunciats des de fa setmanes, sols calia que els terroristes d'Estat Islàmic trobessin el dia i l'hora per fer-los.
Opinió · Seguretat
Els Mossos d'Esquadra i la lluita contra el gihadisme
Marc Costa
Advocat i politòleg
Catalunya no és aliena al fenomen gihadista, ja que forma part d'aquest món occidental i, conseqüentment, és un dels principals "enemics remots" del gihadisme global.Beirut i París ens han mostrat que el moviment gihadista global ha ressorgit (si és que mai havia minvat) amb una enorme força, amb la que l'autodenominat Estat Islàmic ha volgut deixar ben clar que ha
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Notícia · Política
La CUP aconseguiria entre 14-16 diputats segons l'ultima enquesta del CEO
La CUP milloraria resultats si se celebressin noves eleccions. Això, sí més no és el que assenyala l'última  enquesta del CEO que pronostica una forquilla de 14-16 diputats per a la formació de l'esquerra independentista, en comptes dels 10 actuals i els 3 aconseguits el 2012.
 ·
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
La Revista de Catalunya dedica un número extraordinari a la figura de Max Cahner
Dos anys després del trapàs de Max Cahner, Revista de Catalunya dedica un monogràfic especial a la seva figura, amb col·laboracions, entre d'altres d'Eliseu Climent, Miquel Sellarès, Vicenç Villatoro, Antoni Pladevall, Jordi Manent, Joan Tres, Francesc Fontbona, Jordi Pujol, Isidor Marí i Jordi Maluquer.
 ·
Recull de premsa
Mas-Colell: "No asfixiem el procés"
En un article a l'Ara Andreu Mas Colell afirma, a títol personal, que "El desenvolupament normal d'aquest debat hauria d'haver estat que, davant un gran objectiu compartit i la composició del Parlament, el president Mas hagués comptat des del primer dia amb els vots necessaris de la CUP, sense condicionants majors".
 ·
Recull de premsa
Nadal:"En política és importantíssim saber d'on venim i on volem anar, però sobretot és imprescindible saber on som"
En un article a la Vanguardia el periodista Refael Nadal es mostra desconcertat per com han actuat els partits catalans després del 27-S i opina al respecte "començo a dubtar que estiguin interpretant correctament el resultat del 27-S i hagin entès on es troba avui la societat catalana"
 ·
Crònica · Política catalana
Empresonaran els representants de Catalunya amb el teu vot?
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
L'Estat espanyol ens ataca per terra, mar i aire, tal com ha afirmat l'exministra de Defensa, Carme Chacón. Els hereus dels qui l'endemà de la victòria del Front Popular i del Front d'Esquerres del febrer de 1936 van preparar la rebel·lió militar del 18 de juliol, han reaccionat de  manera semblant davant la victòria independentista del 27 de setembre.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí