Dimarts, 17 de novembre del 2015 | 13:09
Crònica · Col·lectiu Columna Macià-Companys
Cupficats
CDC ha descobert ara que "aquesta gent de la CUP no són de fiar" i ja ha donat ordres a la seva artilleria mediàtica de disparar contra els anticapitalistes. Val a dir que el gruix dels votants de la CUP no és anticapitalista ni en broma.

 ·
Crònica · Tecnologia i país
A tocar dels 500.000
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions @CarlesToronjo
Més de 483.000 articles escrits. A tocar del mig milió. Aquest és l'objectiu, abans que acabi aquest any 2015, de la Viquipèdia en català, que s'ha plasmat en la darrera "Viquitrobada", celebrada a Girona el passat cap de setmana.

Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
S'han venut l'enteniment Mas i CDC?
En l'últim any, a CDC els ha funcionat l'enemic exterior. Primer va ser Junqueras i ERC, que després del 9-N i abans eren la "bèstia negra", i ara, sense mirar el pati de casa, l'enemic és la CUP.

 ·
Crònica · Unió europea
ERC i CDC es podrien quedar sense cap eurodiputat
El Parlament Europeu aprova exigir un mínim d'entre el 3% i el 5% dels vots per obtenir representació a Brussel·les

 ·
Crònica · Economia
Nou capítol en les desavinences entre Foment del Treball i la Cecot
Foment creu que s'ha trencat la lleialtat institucional entre les dues patronals i manté un expedient obert a l'entitat vallesana

 ·
La fotografia · Cultura
La Diputació ret homenatge a Paquita Sitzer, supervivent del nazisme a través de les rutes de fugida pel Pirineu
El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha rebut  Françoise Bielinsky, coneguda com a Paquita Sitzer, que l'any 1942, quan només tenia cinc anys, es va veure obligada a fugir del nazisme juntament amb la seva família creuant els Pirineus fins a la localitat de Les, a la Val d'Aran.
 ·
Recull de premsa
Boix: "La qüestió de fons ara mateix és si estructurar la resposta com si hi hagués una guerra en marxa és l'estratègia més òptima davant de l'amenaça islamista"
En un article al diari Ara el professor Carles Boix  reflexiona sobre els últims atacs terroristes de París i sobre si la resposta d'Europa i del món ha d'ésser militar o policial.
Opinió · Seguretat
Els Mossos d'Esquadra i la lluita contra el gihadisme
Marc Costa
Advocat i politòleg
Catalunya no és aliena al fenomen gihadista, ja que forma part d'aquest món occidental i, conseqüentment, és un dels principals "enemics remots" del gihadisme global.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí