Dilluns, 7 de desembre del 2015 | 18:25
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
El sobiranisme no trempa amb el 20-D
Les properes eleccions estatals no produeixen cap mena d'il·lusió  ni trampera entre els sobiranistes que ja han desconnectat. Són aquells que no veuen cap mena de possibilitat perquè creuen que ,guanyi qui guanyi, aquest continuarà sense entendre que hi ha una majoria social i combativa a Catalunya que
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Informe SIC
Les clavegueres, entusiasmades amb el seu èxit

La desmoralització de fa uns mesos dels serveis d'intel·ligència, dels "falcons" de la Moncloa i les clavegueres s'ha transformat en entusiasme per la frenada del procés i la possibilitat de noves eleccions. El canvi d'estrategues dels serveis de l'Estat de fa uns mesos ha donat els seus resultats, i avui el sobiranisme està atònit. Com reaccionar? Es pot reaccionar?


 ·
Notícia · Llengua
Un tomb per la llengua
El pròxim dijous 10 de desembre la Plataforma per la Llengua posa en marxa el "Tomb per la Llengua". Un viatge d'una hora i mitja per la discriminació que patim els catalanoparlants en el nostre dia a dia.
Opinió · Política catalana
20-D L'independentisme desmobilitzat?
Jaume Marfany
Filòleg

Estic llegint l'article d'en David Fernández que sembla albirar una mica d'esperança pel que fa a desencallar aquesta paràlisi absurda i irresponsable en què ens trobem des de fa més de 2 mesos.Malgrat aquesta petita dosi d'optimisme, suposant que arribi a bon terme, això no es produirà abans del 27 de desembre, tres mesos després de les eleccions, i amb un nou Congrés espanyol sorgit de les eleccions del 20-N.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí