Dimecres, 20 de gener del 2016 | 13:34
Opinió · Política catalana
Benvingut, president Puigdemont. El Govern (2)
Miquel Sellarès
President de Tribuna Catalana

El Govern del president Puigdemont és un govern que ell accepta però que no ha decidit. I això em fa pensar que pot ser en alguns departaments un Govern breu. Format, evidentment, per persones valentes –ara no es tracta dels millors, que finalment van resultar els possibles-, sinó d'unes persones que han de complir un full de ruta i han d'administrar la misèria d'un pressupost autonòmic, retallat i condicionat.

Crònica · Seguretat
Canviarà el seu equip el conseller Jordi Jané?

Jordi Jané arribà al Departament d'Interior com a home de confiança del president Artur Mas i era considerat un conseller provisional per cobrir una etapa breu fins a les eleccions. De moment la seva tasca ha estat correcta i ha desenvolupat principalment la seva dèria pel trànsit, gràcies al fet de ser-ne un especialista polític al Congrés de Diputats.

 ·
Notícia · Societat civil
"El govern de l'Estat ens vol desprestigiar per ser una peça clau del procés sobiranista"
El president d'Òmnium Cultural, Joan Cuixart, ha mostrat la seva indignació en relació a la informació que avui publiquen diversos mitjans respecte el presumpte finançament irregular de l'entitat que presideix i ha afirmat al respecte que "vincular el finançament d'una entitat sense ànim de lucre a presumptes casos de corrupció política respon
 ·
Notícia · Política
Trias vol Joaquim Forn com el seu successor
Almenys això és el que ha assegurat en una conferència al Col·legi de Periodistes  l'exalcalde i actual líder del grup municipal de CiU a Barcelona, Xavier Trias. Trias ,doncs, hauria escollit Joaquim Forn, el primer tinent d'alcalde de l'anterior govern i l'home fort de la federació a la ciutat, com el seu successor i per a engegar la refundació del partit a Barcelona.
 ·
Notícia · Comunicació
Pere Martí serà el director de comunicació de Carles Puigdemont
El periodista Pere Martí Colom serà el director de comunicació del nou president de la Generalitat ,Carles Puigdemont. Durant la presidència d'Artur Mas el càrrec l'ocupava Joan Maria Piqué.
 ·
Notícia · Cultura
Francesc Dalmau, de Normandia a Palamós

L'historiador Francesc Marco signa la biografia d'aquest metge republicà gironí, que va participar al desembarcament de Normandia a la Segona Guerra Mundial. Editat per la Fundació Irla.El llibre recull la vida de Francesc Dalmau i Norat (Girona, 1915-Palamós, 2003), metge de professió, diputat al Parlament

 ·
Recull de premsa · Comunicació
Salvador Cardús: "Sense el paper de les xarxes socials, no hi hauria hagut procés sobiranista"
En un article al diari Ara el sociòleg, Salvador Cardús, afirma que "L'hegemonia mediàtica en contra de la independència, sobretot televisiva i a la premsa escrita -en proporcions, aproximadament, de 6 a 1-, només ha pogut ser trencada gràcies a l'activisme de la societat civil, esperonat, en molt bona part, per una intensíssima activitat a les xarxes socials.
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Jordi Font: "Els dos processos"
En un article al Punt Avui Jordi Font  assegura que hi ha dos processos "el primer, és el de la gent, de molta gent, convençuda que és hora de passar full en la relació entre Catalunya i Espanya, per dignitat i per massa raons" però també "un segon procés. El dels convergents que fugen esperitats del pujolisme".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí