Dilluns, 15 de febrer del 2016 | 14:06
 ·
Editorial · Política
Tots darrere el president i el Govern pel Procés
Ja fa més d'un mes que tenim Govern, i el president Carles Puigdemont cada dia gaudeix de més credibilitat i més acceptació per part d'amplis sectors del país. El seu estil directe i contundent demostra una gran eficàcia en uns moments en què la ciutadania sobiranista havia començat a gestar un cert desànim.
Notícia · Societat civil
Coincidència i complicitat amb la Muriel
Amb Muriel Casals ens unia l'amistat, la lleialtat al país i el somni compartit de la reconstrucció nacional de Catalunya. Vam caminar junts a l'Opinió Catalana, en l'aventura de transformar l'Òmnium amb el mestre Jordi Porta ,en la construcció dels inicis de l'ANC i al capdavant de les grans mobilitzacions dels últims anys.

Opinió · Societat civil
Ens ha deixat la MURIEL
Jordi Porta
President de la Fundació Enciclopèdia Catalana
La mort de familiars, amics, companys de treball, sempre provoca tristesa i fa recuperar la memòria dels moments compartits, però la inesperada i estúpida mort de la Muriel Casals no té elements mentals i sentimentals per assumir-la d'una manera natural. Ha estat un esdeveniment insòlit i, ateses les responsabilitats que actualment tenia, ha produït un impacte social i polític extraordinari.

 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Societat civil
El plor de la revolta dels somriures
La vida pot arribar a ser extraordinària i apassionant. I alhora colpidora i tràgicament injusta. Sovint som immunes a la tragèdia perquè vivim envoltats de successos descoratjadors que obviem, tothora que atenem al nostre entorn més immediat mentre ens aferrem a les nostres vides i procurem pel benestar dels nostres, sobretot dels que ens són més a prop, començant per la família.
 ·
Crònica · Societat civil
Estimada Muriel,
"Estimem-nos", ens deia sempre la Muriel, "estimem-nos que això és tan bonic!". I aquest ha sigut sempre un lema net de la nostra entitat durant aquests anys. Mai tan poques paraules han tingut tanta força. Això és el que, en bona mesura, hem fet des d'Òmnium i, si m'ho permeteu, des d'amplis espais de l'independentisme i el conjunt del sobiranisme.
 ·
Notícia · Política catalana
Reinicia Catalunya, en el camí de la convenció constitucional catalana
La plataforma Reinicia Catalunya presentarà el proper 5 de març la primera convenció constitucional catalana, on els ciutadans -independentistes i no independentistes- podran debatre sobre el país que volen.
 ·
Crònica · Política catalana
La JNC, columna vertebral de la refundació de CDC
La JNC vol aprofundir en una renovació que passa per "automatitzar" les primàries, "fer neteja", és a dir, relleu generacional i eradicar les males pràctiques, i més espais de debat intern.
 ·
La fotografia · Política
La vocació europea i d'internacionalització de Catalunya és indestructible
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha ofert una recepció als representants del cos consular acreditats a Barcelona per explicar-los i implicar-nos en el procés català i els ha ofert "tota la col·laboració i la cooperació del Govern".

 ·
Recull de premsa · Política
Majó: "Independència' o 'eines d'estat"
En un article al diari Ara Joan Majó afirma en relació al procés que creu que "és un bon moment per repensar estratègies i per racionalitzar argumentacions. El sentit de les paraules hi juga un paper important".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí