Dimarts, 23 de febrer del 2016 | 12:51
Opinió · Política catalana
Té futur CDC?
Miquel Sellarès
Periodista
Escric aquesta reflexió, més que com a periodista, com a fundador històric de CDC. I perquè a pesar que ara sóc lluny d'aquest partit, em sento a prop de la feina ben feta realitzada pels convergents que cap circumstància pot embrutar, com alguns miserables han volgut fer.
 ·
Notícia · Política catalana
Es complica la pugna en el si de CDC amb l'entrada en joc dels afins a Rull
Si ja fa setmanes que s'hauria iniciat  una cursa interna en el si de CDC per tal de decidir qui serà l'encarregat de dirigir la formació entre Jordi Turull, Germà Gordó i els seus respectius entorns ara s'hi hauria afegit un tercer: els afins a Josep Rull. Així,el que ha estat coordinador general fins al gener estaria  rastrejant el territori a la recerca d'un aspirant que representi la renovació.
 ·
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Jaume Peral, nou director de TV3
El periodista Jaume Peral, actualment cap d'informatius de TV3, serà proposat com a nou director de la cadena pública demà dicecres, en la reunió del consell de govern de la CCMA, en substitució d'Eugeni Sallent.
 ·
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
El mascaró de proa dels telepredicadors
Hi ha un nucli de telepredicadors de l'unionisme que discursegen sobre la divisió del país i l'opressió de la llengua castellana, i defensen aferrissadament la unitat de la pràtria espanyola.
Opinió · Política
L'Observatori Ciutadà contra la Corrupció
Jaume Marfany
Filòleg
Destruir, arruïnar, fer malbé, seduir, subornar, falsificar, depravar...Aquest és el significat del verb corrompre d'origen llatí. Un concepte, el de corrupció, molt ampli, però que clarament identificaríem amb l'ús del poder, de qualsevol poder, 
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Soler:"Romeva, truca a la Colau"
En un article a l'Ara Toni Soler posa de manifest que la suspensió de la conselleria d'Afers Exteriors per part del TC "no té a veure amb el càrrec i les atribucions de Raül Romeva, sinó que es fixa en les seves intencions: es dóna per descomptat que Romeva no només farà acció exterior, sinó que ho farà d'acord amb les consignes del govern sobiranista del qual forma part".
 ·
Recull de premsa · Política
Creus: "Llei de partits"
En un article al Punt Avui el periodista Jordi  Creus critica la politització del Tribunal Constituciona "el El PP continua utilitzant el poder judicial com un ariet contra el govern i el Parlament català; com una mera extensió del poder executiu. Especialment el Tribunal Constitucional, presidit, no ho oblidem, per un militant del partit de govern espanyol amb una evident catalanofòbia".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí