Dilluns, 14 de març del 2016 | 13:46
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
Compleix amb la llei 8TV del Grup Godó?
Quan s'estudiï la història dels mitjans de comunicació des de la transició democràtica fins ara, caldrà analitzar amb molt de rigor el perquè dels privilegis de què sempre ha gaudit el Grup Godó, sigui quin sigui el Govern de la Generalitat.
 ·
L'acudit
Per Puyal
Crònica · Política catalana
CDC continua el seu procés cap a la refundació
Com ja hem explicat diverses vegades, CDC viu des de fa setmanes un procés intern que vol culminar amb la refundació de la formació i és que molts dels seus dirigents estan convençuts que aquesta  ha de ser profunda i ha d'afectar a multitud d'aspectes per tal que sigui vista ,des de fora de la mateixa, com un canvi real i no només com una operació de maquillatge.
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Fem front a la desmobilització!
És cert que estem vivint un dels moments històrics més importants de Catalunya des de la Transició democràtica espanyola i que el procés català és avui per avui ,sense cap mena de dubte, un dels fet més rellevants de la política actual.

 ·
Notícia · Euskal Herria
La direcció de Bildu proposa a Arnaldo Otegi com a lehendakari
La direcció de Bildu ha proposat a les assembleas locals a Arnaldo Otegi com a candidat a lehendakari de la formació en les properes eleccions, previstes inicialment per al proper mes d'octubre. Otegi que acaba de sortir de la presó haurà però primer, a part de guanyar el procés assembleari intern de la seva formació,
 ·
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
IB3 tornarà a emetre a Catalunya
El president de la CCMA, Brauli Duart, va anunciar en la seva compareixença davant la comissió de control del Parlament que la televisió pública de les Illes, IB3, tornarà a emetre a Catalunya en qüestió de "molt pocs dies o setmanes".
 ·
Notícia · Illes Balears
Bel Busquets liderarà el PSM-Entesa
Bel Busquets ha estat escollida amb el 98% dels vots com a nova secretaria del PSM en el transcurs del 23è congrés de la formació nacionalista. Busquets serà la primera dona en dirigir aquesta formació de quarant anys d'història i prendrà el relleu a Biel Barceló que l'havia encapçalat en els últims deu anys. La diputada Joana Aina Campomar serà la secretària d'organització.
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Aragay: "En el passat català i en el present europeu, CDC té bons miralls per repensar-se".
En un article al diari Ara titulat "CDC: gir ideològic?" el periodista Ignasi Aragay afirma  que "a la vida la majoria de persones i partits es mouen d'esquerra a dreta. De la radicalitat juvenil a la moderació adulta. Però no sempre és així" però que en canvi "La Convergència dels últims temps,
 ·
Recull de premsa · Política
Josep Huguet: "Reiniciem"
En un article al Punt Avui Josep Huguet afirma que "Un cop ha quedat palès que hi ha una majoria política i social a favor de la independència", tot i que matisa que encara "caldria més consens", el proper repte és assolir la màxima participació popular en l'elaboració de les propostes per a un nou país que han de culminar en un plebiscit sobre el text constitucional.
Opinió · Seguretat
La ingenuïtat del procés
Marc Costa
Advocat i politòleg
Si hi ha una cosa que provoca temor en el procés sobiranista és que pequem d'ingenuïtat, especialment en temes de seguretat i defensa, principalment pel fet de que no hi ha hagut cap debat a fons sobre quina seguretat volem garantir a la futura Catalunya independent.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí