Dimarts, 29 de març del 2016 | 14:00
Opinió · Política catalana
El calendari de Puigdemont
Isidre Palmada
Professor
El President Puigdemont encara no s'ha pogut treure de sobre l'estigma del gironí inexpert en les conxorxes i els contubernis de palau, d'estudiant de comarques que aterra a la capital desorientat i confós. De fet, ha vingut per a retornar a Girona. Ocuparà la presidència 16 mesos i marxarà.

 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Seguretat
La presidenta d'Eurocop reclama compartir "al 100% tota la informació" entre els diferents cossos policials
La caporal dels Mossos i presidenta d'Eurocop, Àngels Bosch, reclama un canvi legislatiu perquè "totes les policies que tenen competències plenes a cada part del territori" puguin participar en organismes com l'Europol.
 ·
Notícia · Política catalana
ERC estaria en disposició de saldar tot el seu deute financer aquest 2016
Els números els surten als republicans. Així i gràcies a una política de reducció de despeses (sobretot electorals) sumat a un creixement continuat dels ingressos com a conseqüència directe del seu increment electoral fa que aquests estiguin en disposició de cancelar ja enguany, si així ho volguessin, la totalitat del seu deute amb les entitats bancàries.
 ·
Recull de premsa · Euskal Herria
Letargia provisional del sobiranisme basc
En un article al diari Ara s'analitza la situació política que viu el País Basc i en el que segons  l'últim Sociòmetre Basc 60 només  el 19% dels bascos que van respondre a l'enquesta es mostren favorables a la independència  enfront d'un 38% que s'hi mostren en contra. Així, l'article intenta explicar el perquè d'aquests resultats "La primera de les explicacions té relació amb la dinàmica
 ·
Recull de premsa · Política
Llansana: "El país de C's"
En un article al Punt Avui Marina Llansana fa un repàs de les iniciatives que ha portat al Parlament Ciutadans i afirma al respecte d'aquestes "C's va entrar al Parlament l'any 2006 amb la promesa electoral de posar fi, deien, al "debat identitari". Una repassada a l'hemeroteca i al llibre de sessions del Parlament revela la gran paradoxa:
Opinió · Política catalana
Només Oriol Pujol ?
Miquel Sellarès
Periodista
Aquests últims quinze anys he escrit a Tribuna centenars d'articles i avui escric, de ben segur , un dels més tristos. Ara que tothom gira l'esquena als Pujol jo vull manifestar que sentia i encara sento, tot i les circumstàncies, una certa simpatia per Oriol Pujol. Si voleu qualifiqueu-ho de debilitat.
Opinió · Política catalana
Un nou partit en el camí del nou estat català
Lluís Soler
Alcalde de Deltebre

Que el futur de Convergència Democràtica de Catalunya es decideixi a partir de l'opinió dels militants i simpatitzants del partit, municipi per municipi, comarca per comarca, és una gran notícia per a tots aquells qui pensem que, en l'anomenada i deguda nova política, la ciutadania ha de tenir la veu de la legitimació, racional, però decisòria.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí