Divendres, 1 de abril del 2016 | 20:18
Opinió · Política catalana
Sentit institucional, sentit de país
Jaume Ciurana i Llevadot
Diputat de Presidència de la Diputació de Barcelona, Serveis Generals i Relacions amb la ciutat de Barcelona
Aquests darrers anys, la Diputació de Barcelona, ha col·laborat amb el Govern i el Parlament de Catalunya en l'objectiu -expressat democràticament de forma majoritària per part dels ciutadans del nostre país-  de construir un nou Estat.
 ·
Crònica · Política catalana
El mestre Josep Benet (14-4-1920 al 25-3-2008)
Miquel Sellarès
Periodista
Catalunya està vivint un dels moments més importants i transcendentals de la seva història i és en aquesta situació quan més es manifesten les nostres mancances que dificulten la consolidació del procés. I per a mi , les dues més importants són la nostra manca de sentit d'estat que afecta a totes les generacions , per una banda i la falta de referents per l'altra.

 ·
La fotografia · Societat civil
Units per la democràcia i la llibertat d'expressió
L'ANC, Òmnium, l'AMI, l'ACM i representants dels ajuntaments denuncien la manca de llibertats democràtiques a l'Estat espanyol en un acte unitari celebrat a la capella de Santa Àgueda dins del Museu d'Història de Barcelona.
 ·
Crònica · Col·lectiu Columna Macià-Companys
Entre la Lliga i la FAI – Capítol 1
La majoria transversal que acompanya el procés d'alliberament nacional, única via que permetrà aquell 'alliberament social' que l'esquerra independentista ha pregonat històricament, viu sotmès a les discrepàncies que protagonitzen els extrems. Ja em vam tenir una sobredosi per culminar la investidura. Aleshores la CUP (o la sensibilitat més organitzada de la CUP)

 ·
Crònica · Afers religiosos
Silencis de l'arquebisbe Omella sobre la responsabilitat de l'Església
La postura de Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, sobre els mitjans de comunicació i l'autodeterminació no és la del sector més retrògrad de l'episcopat espanyol però manté silenci sobre la responsabilitat de l'Església. Silenci còmplice.

Opinió · Política catalana
El calendari de Puigdemont
Isidre Palmada
Professor
El President Puigdemont encara no s'ha pogut treure de sobre l'estigma del gironí inexpert en les conxorxes i els contubernis de palau, d'estudiant de comarques que aterra a la capital desorientat i confós. De fet, ha vingut per a retornar a Girona.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí