Dijous, 28 de abril del 2016 | 15:35
 ·
Crònica · Afers religiosos
Sor Lucia Caram i l'arquebisbe Omella
Sor Lucia Caram ha  defensat a l'arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, en relació a alguns comentaris crítics de que ha estat objecte. Però la discrepància és legítima en afers d'Església de la que la monja, l'arquebisbe i sectors crítics en formen part.

Opinió · Societat civil
Eleccions a l'ANC
Pere Pugès
Cofundador de l’ANC
Ha començat la cursa i ho ha fet de la pitjor de les maneres possibles. Els mitjans que ja comencen a parlar-ne (ARA, Vilaweb,...) responen al mateix esquema de fons: divisió i enfrontament i, en tot cas, una certa unitat només es produeix a la contra, per desbancar l'actual president, en Jordi Sànchez.

 ·
Recull de premsa · Política catalana
Rahola:"Convergència té una oportunitat d'or per renéixer com una opció de futur, abandonades les cendres del passat"
En un article a la Vanguardia Pilar Rahola  afirma que "La reinvenció de Convergència, pel que té de redefinició de tot l'espai central del sobiranisme, és la transformació política més im­portant dels darrers temps, i el seu resultat incidirà d'una manera directa en l'èxit del procés"
 ·
Recull de premsa · Afers religiosos
Marcel·lí Joan: "El teloner de luxe de l'Església catalana"
En un article al Punt Avui el periodista i membre del Grup Sant Jordi, Marcel.lí Joan, ens repassa, ara que ens acaba de deixat, la figura de Josep Maria Puigjaner del que ens diu era  "Humil, discret i eficaç" i que "va oferir en tot moment un servei importantíssim a l'Església catalana que trobarem a faltar"
Opinió · Política
Altra vegada amb la candidatura unitària?
Marc Costa
Advocat i politòleg
Estem a les portes d'un nou procés electoral a Catalunya, el tercer en molt poc temps, després de les eleccions del 27 de setembre i del 20 de desembre de l'any passat, i en cadascun d'ells ha sorgit inevitablement l'etern debat sobre la candidatura unitària. 
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
CDC: què és primer, el Procés o el partit?
Diversos membres del Col·lectiu Joan Crexell han assistit a diferents actes dels sectors que es postulen per dirigir la refundació o el nou partit que sorgeixi de Convergència Democràtica. I la sorpresa de tots ells ha estat l'absència en el debat del full de ruta i el Procés cap a la nostra plena sobirania nacional.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí