Dimarts, 17 de maig del 2016 | 14:06
 ·
L'acudit · Societat civil
Per Puyal
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Els convergents es fan l'harakiri presentant Quico Homs
Convergència Democràtica de Catalunya porta setmanes i setmanes debatent sobre el "sexe dels àngels" del que ha de ser l'herència convergent i quin partit cal refundar o fer de nou. Històrics, conservadors, liberals i socialdemòcrates competeixen per encapçalar el nou moviment o partit.
Opinió · Política catalana
La constitució catalana la decidirà el poble de Catalunya
Miquel Sellarès
Periodista
Cada dia que passa  tinc més  la sensació que el voluntarisme d'alguns ciutadans  de bona fe ens pot acabar creant molts problemes en aquesta etapa final del  procés. I és que tot i que penso que és molt respectable que disset ciutadans, que es creuen especialistes en diferents  matèries, elaborin un esborrany voluntarista i un tant utòpic de constitució per una
 ·
Notícia · Política
Demòcrates, Solidaritat i Reagrupament no concorreran al 26-J
Demòcrates de Catalunya, Reagrupament i Solidaritat Catalana anuncien que no es presentaran a les eleccions generals del 26-J.  Així i després de la negativa de Convergència a teixir una candidatura conjunta, les tres formacions renuncien a buscar alternatives per presentar-se als comicis atribuint la decisió a la "impossibilitat" d'oferir a l'electorat "una llista transversal amb independents que defensi el procés cap a un estat català independent".

 ·
Crònica · Nació Digital
Les eleccions al secretariat de l'ANC deixen un escenari molt obert
Penetrar en els secrets del procés electoral de l'ANC pot ser més complicat que analitzar un conclave. Dissabte vinent, els 77 elegits al secretariat nacional de l'Assemblea escolliran la seva cúpula directiva. Es fa difícil d'esbrinar per on poden anar els trets.Dels 25 elegits per la llista nacional,
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Sellarès: "Procés: el 26-J i l' ANC"
En un article al Punt Avui Miquel Sellarès f una reflexió al voltant de la delicada situació que viu el  Procés i una de les entitats punta de llança d'aquest: l'ANC. Així, assegura Sellarès "El dia a dia ens mata i el calendari estatal, amb les seves impotències, ens condiciona el procés i produeix un cert destrempament col·lectiu".
 ·
Recull de premsa · Economia
Puig: "L'articulació d'una força política que persegueixi un independentisme tranquil i un estat protector és la clau de volta del progrés"
En un article al diari Ara l'economista, Miquel Puig,analitza la realitat política catalana i ens diu al respecte que "el mapa polític català s'està articulant al voltant de tres eixos".
 ·
Crònica · Societat civil
No abaratim el somni, ANC!

Com a membres del Secretariat Nacional de l'Assemblea Nacional Catalana, que s'ha de renovar dissabte vinent, quan cessarà el nostre mandat, ens veiem en la necessitat i en l'obligació d'expressar públicament el desconcert i el malestar que sentim per la confusió, els incompliments,

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí