Dimecres, 8 de juny del 2016 | 13:47
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
CDC i ERC el 26-J
El 26-J hi ha unes eleccions que no són les nostres, però que, a la vegada, poden condicionar - i molt- el futur del Procés. Com ja hem dit altres vegades, el Col·lectiu Joan Crexell creu que una victòria de les forces progressistes a l'Estat suposaria una frenada i una dilatació d'anys per al Procés, doncs les propostes d'una reforma constitucional impossible i d'altres promeses en referència a la llengua i a la cultura no serien més que un intent de desmobilitzar la majoria social sobiranista.
Opinió · Política catalana
El procés trontolla?
Jaume Marfany
Filòleg i vicepresident de la CAL
La CUP no retira l'esmena a la totalitat dels pressupostos presentats pel govern. Som de nou, i no és la primera vegada, en un atzucac endimoniat. El procés trontolla?

 ·
Notícia · Política catalana
Pla d'expansió de les delegacions de la Generalitat a l'exterior
Romeva vol ampliar l'acció exterior de Catalunya incrementant fins a 17 les oficines governamentals en el termini d'un any, comptant amb l'aprovació dels nous pressupostos.

 ·
Notícia · Societat civil
L'ANC exigeix responsabilitat, coratge i generositat als nostres diputats independentistes
Arran dels importants esdeveniments que s'estan produint en la política institucional catalana i com a entitat compromesa amb el procés d'independència de Catalunya, l'Assemblea Nacional Catalana llança el següent comunicat: Estem segurs que els nostres representants sabran ser dignes de la confiança que el poble va dipositar en
 ·
Notícia · Política catalana
Casals: "La violència política va ajudar a estabilitzar la Transició"
L'historiador Xavier Casals analitza el paper de la violència política en la Transició al seu llibre La Transición española. El voto ignorado de las armas

 ·
Recull de premsa · Política catalana
Junqueras: "Passi el que passi avui, seguirem endavant, amb la mateixa determinació"
En un article al Punt Avui el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras exposa la seva visió sobre els pressupostos i les negociacions que estem vivint aquests dies al respecte i assegura "Estic convençut que, en el fons, l'aprovació dels pressupostos per part del conjunt de la majoria compromesa amb el full de ruta no és un problema de caràcter social, perquè la seva vocació social és indiscutible"
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Cardús: "Els obstacles més grans són els interns: cal més determinació, unitat i majoria"
En un article a l'Ara titulat "Endurança" Salvador Cardús ens diu en relació al Procés "Que no es digui que ningú no havia avisat de les dificultats amb què ens trobaríem i que són les que ara constatem amb tota la cruesa. De què ens estranyem, doncs?".



Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí