Divendres, 10 de juny del 2016 | 16:43
 ·
Crònica · Col·lectiu Columna Macià-Companys
Com es pot ser tan neci en nom de Catalunya i la justícia social
Catalunya no tindrà Pressupostos. El primer Govern independentista de Catalunya, nascut per a aquesta finalitat, no podrà disposar de la principal eina d'un Govern que és comptar amb una previsió de despeses i ingressos. La intransigència de la CUP, la seva imprevisibilitat, l'absència total de pragmatisme, el maximalisme conjugat amb una direcció política tronada, n'ha estat la principal responsable.

Opinió · Política catalana
Junts pel Sí: acomplir el mandat democràtic
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari

La CUP, amb el seu vot contra els pressupostos del Govern de "Junts pel Sí" al costat dels partits contraris al procés, ha trencat el "Pacte d'Estabilitat". Aquest trencament, novament, fa dubtar als observadors externs de la voluntat real d'independència de la majoria del poble català.

Opinió · Política catalana
Puigdemont i Junqueras: Ferms i ni un pas enrere
Miquel Sellarès
Periodista
Molts sabíem el que vol dir l'estabilitat parlamentària per una organització com la CUP i per això reclamàvem més coincidència i complicitat cap a altres forces parlamentàries. Tot i  així, considero molt positiu que l'extrema esquerra del país estigui pel Procés.
Opinió · Política catalana
El procés trontolla?
Jaume Marfany
Filòleg i vicepresident de la CAL
La CUP no retira l'esmena a la totalitat dels pressupostos presentats pel govern. Som de nou, i no és la primera vegada, en un atzucac endimoniat. El procés trontolla?

 ·
Recull de premsa · Política catalana
Fernàndez: "Hem canviat molt però potser tampoc tant i no és tan fàcil desempallegar-se de la cotilla mental autonomista".
En un article al diari Ara titulat "Mentrestant" David  Fernàndez  descriu un panorama desolador de Catalunya i es pregunta al respecte "Avancem, retrocedim, ens estanquem? Quant té de vell el nou país? Quant s'assembla encara el present al passat? Per on s'escola el futur? Per on se'ns pot escapar?
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Culla:"Em sembla d'un cinisme incommensurable presentar el fenomen okupa com un subproducte del procés independentista"
En un article al País l'historiador i periodista, Joan B. Culla, ironitza sobre com alguns mitjans espanyols tracten tot allò relacionat amb Catalunya i com magnifiquen qualsevol incidència fins a l'absurd. Així, ens diu Culla "Potser vostès, amables lectors, no ho sàpiguen o, pitjor encara, es resisteixin frívolament a admetre-ho.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí