Dijous, 16 de juny del 2016 | 14:06
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Quico Homs, un perill per a Convergència i per al Procés
Desconcert és la paraula més utilitzada pels aparells locals de campanya de  CDC molt acostumats a treballar en comú en el marc de Junts pel Sí  i en la idea de sumar una majoria social per la independència una vegada s'ha materialitzat que Homs seria de nou el cap de llista convergent.

Crònica · Informe SIC
Crispació i expectació a les clavegueres davant el 26-J
Una gran crispació i emprenyament s'està estenent entre tots els "xiringuitos" creats per les clavegueres de l'estat per derrotar el sobiranisme. Prova d'això són diverses declaracions que han pogut recollir diversos membres del SIC per part d'integrants d'algunes d'aquestes organitzacions: "La plata arriba en compte gotes i ens comencen a exigir resultats"

 ·
Crònica · Afers religiosos
Els ultres Cañizares i Fernández Diaz, lluny del Papa i d'una prostituta
El cardenal Antonio Cañizares i el ministre Jorge Fernández Díaz són ultracatòlics i amics. Ambdós queden molt lluny de la relació humana i cristiana viscuda entre una prostituta argentina i Jorge Bergoglio, llavors arquebisbe de Buenos Aires i avui Papa Francesc.

Opinió · Política catalana
Ara (altra vegada) un referèndum?
Marc Costa
Advocat i politòleg
Som un país particular on els pactes muten i on ensopegar és boníssim perquè és senyal que ens movem. Després del fracàs en l'aprovació dels pressupostos que ens havien de portar a la independència del nostre país per no ser suficientment trencadors (?), 
 ·
Crònica · Política catalana
Amb retard, la Generalitat actua
Finalment el Govern de la Generalitat  ha anunciat que es personarà com a acusació contra els responsables dels aldarulls de Gràcia.És lamentable que el Govern de la Generalitat, representat pel Departament de l'Interior, anunciï molts dies després dels incidents de Gràcia que es personarà com a acusació contra els responsables de les lesions
 ·
Crònica · Nació Digital
Ser "ministro catalán" a Madrid
En el transcurs de les negociacions posteriors al 20-D, Podem va llançar la proposta de crear un Ministeri de la Plurinacionalitat. Volia ser un gest envers Catalunya i "l'Espanya plural". Va arribar a sonar el nom de Xavier Domènech com un dels possibles "agraciats" en cas que els de Pablo Iglesias formessin part d'una nova majoria parlamentària.
 ·
Notícia · Política catalana
Poble Lliure demana que els vots del seu grup parlamentari es puguin expressar de manera proporcional al vot de la militància
Aquest diumenge Poble Lliure, organització integrada en el si de la candidatura CUP-Crida Constituent, ha celebrat la seva primera assemblea nacional en el que s'han fet evidents els moments de tensió que es viuen en el si de la formació i les posicions diverses que hi conflueixen.
 ·
Notícia · Política
Campuzano:"Podemos fa un discurs a Madrid i un altre a Catalunya i això genera desconfiança"
Carles Campuzano, número 2 per Barcelona de la candidatura de Convergència al Congrés,  ha afirmat que "Podemos fa un discurs a Madrid i un altre diferent a Catalunya i això genera desconfiança". Campuzano ha posat nombrosos exemples d'aquest doble discurs: "El cartell que es penja a Madrid i
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Etxearte: "Ningú no gosa cruspir-se al rival"
En un article al Punt Avui la periodista, Odei A.-Etxearte, es fa ressò de com l'iniciativa de fa uns anys del  panellòmetre per part de Francesc Escribà s'ha reconvertit enguany  en la coca electoral de Sant Joan. Així ens explica que  "Hi van ser Xavier Domènech, Gabriel Rufián, Francesc Homs i Dolors Montserrat, que substituïa Jorge Fernández Díaz.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí