Dilluns, 4 de juliol del 2016 | 13:19
Opinió · Política catalana
L'atur problema global,solucions locals
Marc Castells i Berzosa
Vicepresident segon i president delegat de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona
L'atur és la principal problemàtica a la que ens enfrontem els responsables polítics que estem més a prop de la ciutadania en l'actualitat. És la ferida sagnant que cal disminuir, frenar, pal·liar els seus efectes socials i treballar la seva prevenció perquè, en un futur, es disposin de les eines necessàries perquè no broti amb tanta crueltat com aquests darrers anys.

 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Entrevista · Nació Digital
El director general i el comissari cap dels Mossos van ser recomanats per De Alfonso
Miquel Sellarès
Periodista
Miquel Sellarès és president del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya (CEEC) i editor de Tribuna.cat. Expert en temes de cossos policials, va ser director general de Seguretat Ciutadana amb Jordi Pujol i secretari de Comunicació de la Generalitat amb Pasqual Maragall. Home transversal des dels anys de l'Assemblea de Catalunya, parla clar i es mostra crític amb el que ell considera una manca de sentit d'estat a Catalunya.
Opinió · Societat civil
Per un 11-S massiu, il·lusionant, exigent i reivindicatiu
Jaume Marfany
Filòleg
Cada any, des de l'11 de setembre de 2012, l'Assemblea Nacional Catalana ha convocat la ciutadania a manifestar-se al carrer, L'objectiu sempre ha estat el mateix: avançar en el camí cap a la independència..

 ·
La fotografia · Política catalana
Puigdemont: "La nostra generació està a punt d'aconseguir la llibertat per la qual van lluitar Patxot o Irla"
El cap de l'Executiu Català, Carles Puigdemont, ha presidit aques dissabte a  Sant Feliu de Guíxols l'acte de recepció de la senyera a l'exili del mecenes Rafael Patxot, "un acte de justícia, dignitat i memòria". També han assistit a l'acte la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i l'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas.



 ·
Crònica · Nació Digital
El Ministeri de l'Interior, símbol del "clavegueram" de l'Estat
Pep Martí
Llicenciat en Història i periodista
L'escàndol d'Antifrau ha posat el Ministeri de l'Interior espanyol al bell mig de l'huracà. Si hi ha un ministeri que representa el poder a l'estat espanyol, és aquest, que s'havia denominat històricament com a ministeri de la Governació. Des de finals del segle XIX, era la cartera que tenia sota seu els governadors civils, l'aparell de l'administració i la guàrdia civil, elements troncals d'un Estat sempre per construir.
 ·
Notícia · Política catalana
El president Puigdemont rep als representant de Llibergència
Marc Guerrero, líder de Llibergència, acompanyat per altres membres del grup, ha mantingut una reunió amb el President Puigdemont per tal d'intercanviar impressions sobre l'actual moment polític. Entre d'altres temes,  li han presentat els 6 eixos que la darrera Assemblea de Llibergència va adoptar en relació al congrés fundacional dels propers dies 8, 9 i 10 de juliol.
 ·
Recull de premsa · Política
Ramoneda: " En aquest moment la voluntat de canvi a Espanya és patrimoni de Catalunya"
EN un article al diari Ara , el periodista i escriptor, Josep Ramoneda,reflexiona respecte els resultats del 26-J i del perquè creu que els partits emergents no han tret els resultats esperats "era sorprenent com havien envellit en sis mesos els dos líders dels anomenats "partits emergents". S'havien fet grans molt de pressa,
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Culla: "Hooligans amb despatx"
En un article al País l'historiador i periodista, Joan B. Culla, vol posar de manifest "la transcendència del Fernandezgate" i al respecte ens diu "Per primera vegada en la història de la democràcia postfranquista hem tingut proves directes (no indicis, no imputacions, no sospites...) de l'ús sistemàtic dels aparells de l'Estat per lliurar una
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí