Divendres, 15 de juliol del 2016 | 22:37
 ·
Crònica · Seguretat
La seguretat nacional, l'assignatura pendent
Tribuna.cat vol felicitar a la publicació digital Unilateral per la publicació de l'article de Marc Costa "La seguretat nacional, l'assignatura pendent". Un artcicle que creiem tota la nostra classe política hauria de llegir. Pel seu interés el reproduïm a continuació: Catalunya vol esdevenir un nou país. Per això, caldrà dissenyar tota una sèrie d'estructures d'estat pròpies que fins a dia d'avui han estat en mans de l'Estat espanyol, entre elles, les relatives a la seguretat nacional.
Opinió · Política catalana
Contra - Crònica del Congrés de CDC – Partit Demòcrata Català
Carles Flamerich i Castells
Associat al Partit Demòcrata Català
Aquest dies els mitjans intenten interpretar el cap de setmana passat en clau política, i fan bé, tot i quedar-se curts, ja que és el més fàcil. Es va treballar per finalitzar una etapa d'una de les forces polítiques centrals a Catalunya, CDC, com ho va ser també el PSC.

 ·
Crònica · Societat civil
El proper pas de l'Assemblea

Aquesta setmana milers de socis de l'Assemblea Nacional Catalana tindrem l'ocasió de ratificar o rebutjar una proposta del seu Secretariat Nacional sobre el nostre posicionament pel que fa al full de ruta del procés independentista.

Opinió · Política catalana
Un "bistec" per començar
Xavier Ginesta
Periodista i professor del Departament de Comunicació de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya

La nova coordinació executiva que hagi d'entomar les regnes del Partit Demòcrata Català (PDC) tindrà feina. Com a tot part, la criatura va néixer plorant, per molt que després hi ha qui li vol atribuir una salut de ferro gràcies a la musculatura heretada.

 ·
Crònica · Afers religiosos
Catòlics demanen al Vaticà que rebutgi a Fernández Díaz com ambaixador a la Santa Seu

El ministre de les clavegueres de l'Estat, Jorge Fernández Díaz, aspira a ser ambaixador a la Santa Seu. Catòlics espanyols i catalans escriuen postals al secretari d'estat del Vaticà, cardenal Pietro Parolin, demanant que rebutgi aquest nomenament.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí