Dilluns, 12 de setembre del 2016 | 14:53
 ·
Notícia · Política catalana
Carles Puigdemont afirma que entre l'estiu i la tardor del 2017 hi haurà referèndum o eleccions constituents a Catalunya

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, no convocarà un referèndum que no tingui el reconeixement necessari.  En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio, afirma que entre l'estiu i la tardor del 2017 hi haurà referèndum o eleccions constituents.

 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Notícia · Societat civil
Sànchez exigeix unitat i determinació a les institucions catalanes
El president de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, ha clausurat la Diada d'enguany al passeig de Lluís Companys de Barcelona amb un discurs en el que ha afirmat "No dubteu ni un moment a posar a les urnes" perquè "és el llenguatge que el món entén" i a la presidenta del Parlament li ha dit "estem amb tu".
 ·
Notícia · Societat civil
Cuixart: "Que ningú s'atreveixi a tornar a dubtar del poble de Catalunya"
El president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha intervingut en la mobilització de l'Onze de Setembre de Barcelona, amb un contundent discurs en el que ha assegurat "que ningú no podrà aturar els anhels de llibertat de Catalunya". Cuixart també ha volgut també donar tot el seu suport a les institucions als que ha dit "No esteu sols" i "No us fallarem".
 ·
La fotografia · Política catalana
El poble de Catalunya torna a sortir al carrer de forma massiva
Les concentracions simultànies organitzades per l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural a Lleida, Berga, Girona, Tarragona i Barcelona superen les previsions, en una gran jornada cívica i reivindicativa.
 ·
Notícia · Política catalana
Marta Rovira al Fossar de les Moreres: "D'aquí a un any estarem celebrant la independència"
La secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha assegurat  al Fossar de les Moreres que Catalunya proclamarà la independència abans de 12 mesos. La líder republicana ha afirmat que 'les institucions catalanes tenim un any per fer la feina que ens van encomanar els ciutadans a les urnes i la farem, d'aquí a un any estarem celebrant la independència'.
 ·
La fotografia · Política catalana
Homenatge a Sant Boi quaranta anys després
Davant de més de 1500 persones que han omplert la plaça Catalunya, a Sant Boi s'ha homenatjat avui els 40 anys de l'11 de setembre del 1976 en un acte organitzat per les organitzacions locals d'Esquerra Republicana, Podem i les CUP.
 ·
Notícia · Nació Digital
NacióDigital es reforça en un curs polític clau
NacióDigital es reforça. El diari digital líder en català incorpora cinc nous efectius a la seva redacció de Barcelona. Cinc periodistes amb contrastada experiència en la informació política amb l'objectiu d'enfortir el seu lideratge, incrementar-ne la qualitat dels seus continguts i augmentar-ne la influència en un curs clau per al futur del país.
 ·
La fotografia · Política catalana
President Puigdemont: "Ja és hora que en prenguin nota, perquè la gent està mobilitzada fins al final"
El cap de l'Executiu ha participat a Salt en la mobilització convocada per l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Sellarès:"Què la prudència no ens faci esperar quaranta anys més"
Aquest divendres s'ha  celebrat a Sant Boi la commemoració de dels quarant anys de la primera Diada després de la mort de Franco, convocada per ERC, la CUP i Podem. Un dels que hi han intervingut ha estat Miquel Sellarès que aquell llunyà 11 de setembre del 76, ell va ser l'organitzador de l'acte. El nacional. cat l'hi ha fet una entrevista al respecte.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí