Dilluns, 26 de setembre del 2016 | 13:05
Opinió · Política catalana
Puigdemont-Junqueras gaudiu de tot el meu suport i la meva confiança!
Miquel Sellarès
Periodista
El proper dimecres dia 28 tots els sobiranistes ens hi juguem el futur del Procés. Ens cal que el president Puigdemont superi amb nota la moció de confiança. L'ha de superar convencent, mitjançant la presentació d'un projecte creïble i realitzable que requerirà per poder-lo tirar   endavant que tots ens posicionem darrera del govern i les forces sobiranistes.

 

 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Notícia · Nació Digital
Euskadi i Galícia castiguen la via Sánchez
Pedro Sánchez buscava aquest diumenge un resultat que donés vida a l'alternativa que preveia brandar el proper dissabte al comitè federal del PSOE (un govern espanyol presidit per ell amb el suport de Podem i l'abstenció de C's) i que compliqués encara més les coses a Mariano Rajoy. Però s'ha trobat amb el contrari.
 ·
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
El Grup Godó contra el diari Ara
Un article del passat 17 de setembre publicat al diari Ara de l'excel·lent periodista i director adjunt , Ignasi Aragay afirmava "La Vanguardia ha retornat als seus orígens: com als inicis dels anys 80 del segle XIX, és un negoci deficitari; com als inicis, quan era la veu dels liberals monàrquics, és un diari de partit (però, ai!, que de cop s'ha quedat sense partit, orfe de la fracassada UDC duranista), i com durant la major part de la seva existència, està retrobant un ADN anticatalanista".
 ·
Crònica · Euskal Herria
Utilitzar el PNB contra Catalunya
El Partit Popular i els aparells de l'estat amb la seva desesperació per intentar aturar el procés català cap a la independència utilitzen la màxima de que "tot s'hi val" per tal d'aconseguir el seu objectiu. D'entrada estan convençuts que la seva victòria militar al País Basc els assegura vint o vint-i-cinc anys d'estovament del conflicte basc.

 ·
Recull de premsa · Política catalana
Junqueras: "La clau de la victòria: determinació i coratge"
En un article al Punt Avui el vicepresident del Govern i president d'ERC, Oriol Junqueras assegura que "és inviable pensar que és possible un referèndum acordat amb el govern espanyol. Seria desitjable que el referèndum seguís el model escocès. És el que ens hauria agradat. Però no serà així".
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Pugès: "Confiança i futur"
En un article a l'Ara Pere Pugès afirma, respecte la moció de confiança a la que s'ha de sotmetre el president Puigdemont aquesta setmana, "En aquests mesos que han passat des de la seva investidura, el president ja ha donat mostres del seu enginy, de la seva ironia i també de la seva gosadia, però crec que en el debat sobre la qüestió de confiança superarà la majoria d'expectatives".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí