Tuesday, 12 de July del 2011 | 19:22
 キ
Crテイnica ツキ Polテュtica catalana
テ知nium s'avanテァa a la polテュtica
Una vegada mテゥs la societat civil va per davant de la classe polテュtica, com ara fa un any, amb la manifestaciテウ del 10 de juny. Aquella marxa organitzada per テ知nium va evidenciar el desig de sobirania de la societat catalana, que ha quallat a les enquestes, perテイ no al Parlament de forma clara, explテュcita i valenta.
Opiniテウ ツキ Polテュtica
L'esquerra independentista ha de ser a tot arreu
Sergi Sol
Periodista
El debat no テゥs nou per als que fa anys que ens movem a l'entorn de l'esquerra independentista. Ja als anys anys vuitanta, concretament al referティndum de l'OTAN, es va produir un viu debat al si de l'esquerra independentista sobre quina havia de ser l'actitud de l'independentisme.
Opiniテウ ツキ Polテュtica
Els pactes del Majestic
Xavier Serrahima
Escriptor
La realitat rebutja la tirania del temps i no acostuma a entendre de calendaris, perテイ sovint la casualitat provoca unes coincidティncies ben desafortunades.
 キ
Crテイnica ツキ Economia
Les inversions tramposes de Madrid en infraestructures
El ministre de Foment, Josテゥ Blanco, tテゥ tendティncia a barrejar naps i cols per a confondre la poblaciテウ. La seva predecessora, la ja oblidada Magdalena テ〕varez, va enganyar amb Renfe i les suposades inversions que s'havien fet a Catalunya, que en realitat havien anat a parar a trams del TGV tan rendibles com el recentment clausurat de Toledo.
 キ
Crテイnica ツキ Tecnologia i paテュs
Quin futur espera al "PuntCAT"?
Carles Toronjo i Manyテゥ
Enginyer de Telecomunicacions
Ara fa uns dies, la ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers), l'organitzaciテウ que regula, controla i gestiona els dominis existents a la xarxa, aprovava una resoluciテウ favorable a quティ les adreces d'internet o el que テゥs el mateix, els dominis de la xarxa, puguin テゥsser el nom d'una ciutat, el d'una empresa o el d'una organitzaciテウ.
 キ L'acte d'テ知nium va servir per marcar un full de ruta per avanテァar cap a la plenitud nacional.
L'acte d'テ知nium va servir per marcar un full de ruta per avanテァar cap a la plenitud nacional.
Notテュcia ツキ Societat civil
テ知nium fa un pas endavant i planteja la disjuntiva: independティncia fiscal o insubmissiテウ
L'entitat marca un full de ruta pel paテュs: pacte nacional pel catalテ, referティndum d'autodeterminaciテウ i avenテァ cap a la independティncia fiscal.
 キ
Notテュcia ツキ Societat civil
"Aquest procテゥs nomテゥs pot acabar quan un referティndum sigui convocat de manera oficial i vinculant a tot el paテュs"
Reproduテッm テュntegrament el discurs de la presidenta d'テ知nium Cultural, Muriel Casals, amb motiu del 50ティ aniversari de l'entitat.
 キ
Notテュcia ツキ Illes Balears
Demテ, assemblea oberta contra l'amenaテァa de tancament de Rテdio Televisiテウ de Mallorca
Ahir es va materialitzar la substituciテウ de Marisa Goテアi per Josテゥ Manuel Carrillo al capdavant de Rテdio Televisiテウ de Mallorca. Aixi ho va decidir el ple del Consell de Mallorca, amb l'oposiciテウ de PSOE i PSM-IV-ExM i els vots a favor del PP.
 キ
Notテュcia ツキ Uniテウ europea
"Catalunya i l'etiquetatge en catalテ sテウn un model per a les altres minories europees"
Lテ。szlテウ Tナ遡テゥs, un dels catorze vicepresidents del Parlament Europeu, ha donat suport a la campanya a favor de l'etiquetatge en catalテ promoguda per Mortiz.
 キ
Notテュcia ツキ Uniテウ europea
Reding avala l'etiquetatge en catalテ a Catalunya
La comissテria ha avalat el multilingテシisme en l'etiquetatge i ha assegurat que una de les seves prioritats テゥs el reconeixement de les llengテシes prテイpies.
 キ
Notテュcia ツキ Polテュtica
PSC i ICV demanen la destituciテウ de Mena
Per unes declaracions del conseller d'Empresa i Educaciテウ en quティ va afirmar que mテゥs de la meitat dels aturats catalans no tindrテ mai feina.
 キ
Recull de premsa ツキ Societat civil
M. Cuyテs: "A テ知nium la feina no l'espanta, desprテゥs de mig segle d'anar un pas endavant"
En una crテイnica de la celebraciテウ dels 50 anys d'テ知nium Cultural, Manuel Cuyテs ha explicat que Muriel Casals "va aprofitar l'efemティride i l'acte festiu per deixar clar que l'entitat [...] serテ mテゥs belツキligerant que mai en la defensa d'aquesta trinitat: llengua, cultura, paテュs".
 キ
Recull de premsa ツキ Polテュtica catalana
Carod: "El paテュs no pertany a l'esquerra ni a la dreta, perテイ l'esquerra sテュ que hauria de ser del paテュs"
En una dura crテュtica al PSC, Carod ha dit que "si no inspires prou confianテァa nacional, el segur テゥs votar aquells que en fan leitmotiv, encara que [...] sigui un instrument de benefici electoral".
 キ
Crテイnica ツキ Colツキlectiu Joan Creixell
50 anys d'テ知nium: perquティ ha de seguir aquesta suplティncia
テ知nium celebra els seus primers 50 anys i aquest colツキlectiu es vol sumar a la commemoraciテウ i felicitar a l'entitat per la tasca feta. Perテイ voldrテュem preguntar-nos: per quティ テ知nium ha de seguir fent la tasca de suplティncia que fa?
Donar-se de baixa del butlletテュ
Si vols donar-te de baixa del butlletテュ clica al segテシent enllaテァ aquテュ